Reserveer nu voor Nederland Zingt Dag, Kinga Bán en LEV!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 17 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Tabernakelkerk in Apeldoorn.

INFORESERVEER NUSERVICE

Na de succesvolle najaarstour presenteert LEV dit voorjaar nog eens vijf nieuwe concertavonden. Laat je (opnieuw) raken door de inspirerende muziek van hun laatste album 'Tussen vrees en veiligheid' en zing mee met inmiddels bekende liederen als 'God van licht', 'Morgenlicht' en 'Morgen dans je weer'. Kom langs op één van de avonden van de voorjaarstour om samen te zingen, te luisteren en te beleven!

Met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen brengt LEV opnieuw een inspirerend en herkenbaar verhaal. Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat wij zien gebeuren in de wereld om ons heen; een wereld die soms in brand lijkt te staan. LEV brengt met hun muziek een eerlijke en hoopvolle boodschap over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust in de wereld en onszelf.

Het concert ‘Tussen vrees en veiligheid’ zal bestaan uit een afwisseling van bekende en nieuwe liederen van de band en een aantal klassieke meezingers. Natuurlijk gespeeld en gezonden in de stijl zoals je van LEV gewend bent.

Het is een concert met zitplaatsen en er is een pauze. Het concert zal om ongeveer 22.00 uur afgelopen zijn.

Een greep uit de reacties op het eerste deel van de concerttour, in het najaar van 2017:

Prachtige liederen, mooie opbouw van de avond. Eerlijk, puur en indringend. Kortom schitterende avond! - Sjoerdtje

Echt geweldig mooi was het, wat hebben we genoten! Een feest om dit mee te mogen maken! De liederen en teksten, zo actueel… Wat een zegen! – Peter

Super avond, goede muziek, mooie teksten, mensen vol passie en stralende gezichten op het podium. In 1 woord: top! – Lubbert

De Liedjeskaravaan
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018