Pasen met Sela - God van leven

Zwolle, Academiehuis Grote Kerk, zaterdag 24 maart 2018, 15:30 - 17:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jessica
Fantastisch!!! We hebben genoten. Alle lof voor de band en de zangeressen en de zanger en alle eer voor Hem!
Saffira
Geweldig!!!!!
Klarie
Wauw wat was het weer mooi. Voor het eerst met de kids erbij. Mooi ook die aandacht voor hun. Fijn en goed om stilgezet te worden en wat een muzikaal talent! Prachtig!
Edith
GEWELDIG!!!
Paulien
Geweldig inhoudelijk programma,zorgvuldig uitgevoerd ! We hebben genoten van alle muziek en zuivere zang! Het allermooiste nummer was Alles voor Hem!
Annelies
Het was prachtig. Grote complimenten voor alle muzikanten en zangers, het klinkt samen zo mooi, zo'n eenheid in muziek in zang. En de 2 zangeressen, hartstikke goed gedaan, mooie warme en heldere stemmen! Het is mooi hoe jullie er op je eigen manier staan. Zo vol passie. Graag tot een volgende keer!
Carien
Mooie opbouw van het paasverhaal, met een prachtig lied aan het begin en einde. Vertolkt door getalenteerde muzikanten! God heeft jullie een prachtig talent gegeven!
Aaltje
Erg mooi om naar te lusiteren en mee genomen te worden in de muziek en het verhaal. Mooi hoe jullie er allemaal op je eigen manier staan.
Margriet
Erg mooi, we hebben genoten
Tea
Geweldig, indrukwekkend, insprirerend! Mooi om op deze manier naar Pasen toe te leven!
Henrieke
Goede programmaopbouw, we (mijn dochter van 21 en ik) waren er voor het eerst, maar voor herhaling vatbaar. De minuut stilte kwam voor ons een beetje onverwacht. misschien een aandachtspuntje. Erg genoten van luisteren en samen zingen.
Anna
Heel goede programma-opbouw van Paasverhaal. dank. Genoten, samen met dochter.
Johan
Was super gaaf concert
Marjanne
Geweldig!! Heerlijke geloofsbezinning en verdieping! Prachtig! Voor herhaling vatbaar!
Marina
Heel mooi, dichtbij Jezus. Even het koninkrijk op aarde! De stilte met elkaar houden om aan Jezus te denken wat Hij heeft gedaan!
Corline
Prachtig programma. Mooie lijn door het hele concert heen. Fijne interactie met publiek en in het bijzonder ook met de kinderen. Erg genoten!
Marjolein
Het was prachtig! Genoten!
Roeline
Het was wederom prachtig. Complimenten voor alle muzikanten en zangers. Jullie vormen zo’n eenheid. Wat mooi hoe jullie er op je eigen manier staan. Zo vol passie. Frans jij maakt me erg aan het lachen met je enthousiasme. Blijf zo doorgaan. Gezegende Pasen allemaal. Tot de volgende keer.
Harry
Indrukwekkend en heel mooi!!!!
Marjolein
Supergaaf! Genoten!

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.