Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 7 april 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Ark in Maarssen.

Reacties van bezoekers (selectie): 9

Dank voor deze mooie avond. We hebben samen enorm genoten en waren blij verrast door de opbouw van het concert. Prachtige teksten die live nog beter tot hun recht komen. Een avond ter ere van onze God. Dank en veel wijsheid.
martin

Ontzettend fijne avond gehad. Een band die je keer op keer weer diep raakt met prachtige muziek en teksten. Absolute aanrader.
Nienke

Wat een mooie avond met mooie meezingers en fijne luisterliedjes!
Rhythm

Geweldig concert
Rob

Een geweldige, bemoedigende avond gehad!
Deborah

In 1 woord: TOV!
willy

PRACHTIG !!! Inspirerend. Mooie muziek en goede beleving.
Ria

Samen met mijn man heb ik een geweldige avond gehad: wij vonden het beide goed vanwege de mooie stemmen, prachtige teksten & fijne sfeer! Ik kende LEV nog niet, maar ben diep onder de indruk! Heel hartelijk dank LEV!
Frederike

mooi opgebouwd, fijngevoelig en heerlijk gezongen !!
louise

In Voorgaande reacties kan ik mij volledig in vinden! Op naar de volgende concerten van LEV medio nov 2018!? LEV wordt inderdaad steeds beter! Ook voorgaande CD,s hebben ook al een mooie sterke tekst!
Hans

Prachtige avond, mooie combi met lichteffecten. Gods aanwezigheid ervaren en inspirerende nummers. LEV bedankt en ga door met jullie prachtige bediening.
Annelies

Een erg mooie avond waarin jullie je als band op de achtergrond zetten door te spelen met het licht, maar waar we zeker konden genieten van jullie talenten en zo samen God mochten eren. Ben geraakt door de teksten. Dank jullie wel voor deze geweldige avond!
Margreet

Het was de eerste keer dat ik een concert van LEV meemaakte en het overtrof mijn verwachtingen. Indrukwekkend concert, mede door de schitterende licht projectie. Volgend jaar wil ik weer komen en neem dan vrienden mee.
Arjen

Ik had er geen voorstelling bij wat me te wachten stond. Maar ik kreeg iets geweldigst te zien en horen. Dat jonge mensen zo kunnen zingen over God geweldig. Lev wordt gaande weg steeds beter.
Michel

Prachtige avond, heerlijk zo even genieten en meezingen met deze bijzondere nummers! Echt een gaaf concert en de band is zo heerlijk puur en zichzelf. Mooi ook om hen te zien genieten!
Kristie

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018