LEV: Tussen vrees en veiligheid (concerttour)

Dordrecht, Bonfire, zaterdag 21 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Arco En Lia
Wij hebben genoten deze avond mooie locatie en een prachtige band met passie voor God en dat fantastisch deelden met het publiek
Nel
Geweldig mooie avond!
Edwin
De deuntjes zitten nog steeds in mijn hoofd. Heerlijke avond gehad
Mirjam
Was zo gaaf, we hebben zo genoten (de reactie die ik kreeg van de ontvanger van de gewonnen kaartjes)
Petra
Wat een heerlijke avond.soms samen zingen en soms luisteren.fijn ook om weer een heel oude liederen te horen. echt weer genoeten van de zang van LEV.
Jessica
Wauw, het was een geweldige avond! We hebben.genoten van jullie prachtige, inhoudsvolle muziek, en heerlijk met jullie meegezongen! Fijn om te zien dat jullie er zelf ook zoveel plezier in hebben! Dankjulliewel en de volgende keer zijn we er zeker weer bij!
Ab & Wilma
Fantastische mooie avond gehad in een toffe locatie
Jacoline Vavier
Wat een geweldig concert! Wat deden de leden van Lev het mooi!! Ook mooi dat ze tussendoor uitleg gaven bij sommige nummers. Wat was het een bijzondere avond. Echt voor herhaling vatbaar.
Ilse
Wat een heerlijke avond. Geraakt door Gods grootheid die door jullie liederen heen klonk
Mirjam
Lokatie prachtig! Muziek; altijd goed, alsof je de cd opzet maar dan nog mooier! Teksten; diep maar ook toegankelijk. Geraakt, deze avond. Tot in mijn ziel.
Mariella
Het was een hele mooie avond, de liederen waren oprecht mooi eveneens als de locatie. Hele fijne avond mogen hebben!
Gewoonchrissie
Voor mij een eerste kennismaking met LEV wat een toffe band! Mooie tekst en fijne muziek. Echt een feestje om erbij te zijn. Nu lekker uitrusten na deze tour. Veel zegen op jullie werk.

Info

Na de succesvolle najaarstour presenteert LEV dit voorjaar nog eens vijf nieuwe concertavonden. Laat je (opnieuw) raken door de inspirerende muziek van hun laatste album 'Tussen vrees en veiligheid' en zing mee met inmiddels bekende liederen als 'God van licht', 'Morgenlicht' en 'Morgen dans je weer'. Kom langs op één van de avonden van de voorjaarstour om samen te zingen, te luisteren en te beleven!

Met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen brengt LEV opnieuw een inspirerend en herkenbaar verhaal. Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat wij zien gebeuren in de wereld om ons heen; een wereld die soms in brand lijkt te staan. LEV brengt met hun muziek een eerlijke en hoopvolle boodschap over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust in de wereld en onszelf.

Het concert ‘Tussen vrees en veiligheid’ zal bestaan uit een afwisseling van bekende en nieuwe liederen van de band en een aantal klassieke meezingers. Natuurlijk gespeeld en gezonden in de stijl zoals je van LEV gewend bent.

Het is een concert met zitplaatsen en er is een pauze. Het concert zal om ongeveer 22.00 uur afgelopen zijn.

Een greep uit de reacties op het eerste deel van de concerttour, in het najaar van 2017:

Prachtige liederen, mooie opbouw van de avond. Eerlijk, puur en indringend. Kortom schitterende avond! - Sjoerdtje

Echt geweldig mooi was het, wat hebben we genoten! Een feest om dit mee te mogen maken! De liederen en teksten, zo actueel… Wat een zegen! – Peter

Super avond, goede muziek, mooie teksten, mensen vol passie en stralende gezichten op het podium. In 1 woord: top! – Lubbert

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl