Reserveer nu bij TrueTickets!

Op donderdag 15 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Het Kruispunt in Houten.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.8

Je kunt veel niet meer, maar je kunt nog steeds prachtig zingen. Daar heb ik van genoten. Voor mij waren de liederen confronterend en bemoedigend.
Hanneke

Ondanks de verdrietige situatie; blij en dankbaar. Een bijzondere combi: een kwetsbare vakvrouw. En nav het lied ' dag mama': een kind kan blijkbaar de moeder als ' te veel' ervaren. Dit geldt niet voor de moeder. Een moeder heeft nooit teveel van haar kind.
'de' moeder

Dankjewel lieve Kinga dat je zo kwetsbaar en open bent! Mijn vriendin en ik zijn wederom geraakt door je teksten en wat je persoonlijk met ons wilde delen. Je bent zo puur! Sterkte in alles!
Corina en Ina

Ik heb je wijze woorden ter harte genomen: dankbaar zijn voor elke dag! En jouw liefde voor Jezus doet mij ook meer naar Hem verlangen en uitkijken. Dank je!
Anneke

Een avond om stil te staan bij het heden VANDAAG. Alleen vandaag kan God bij je komen. Vervult van Hem naar huis mogen gaan. Dank lieve Kinga.
Roos

We hebben genoten Emotioneel en zo mooi, prachtig begeleid Wat is Kinga sterk Bedankt!
Ineke

Indrukwekkend, ontroerend mooi!
Janny

Mijn kleindochter en ik hebben genoten, wat een stem en vertrouwen op God.
Ida

Hoi Kinga, bedankt voor de mooie avond in jouw eigen woonplaats Houten. Mooi programma en liederen, indrukwekkend,emotioneel. We waren diep geraakt, Groeten Remco en dochter Jasmijn
Remco van der Priem

Kinga wat straal je een vrede uit de vrede van onze herre Jezus we wensen jou en je geliefde nog meer SHALOM en ZEGEN toe liefs Yvonne en jos
Jos en Yvonne

Ontroerend mooi en echt Kinga. Niet alleen de liedjes, maar ook wat ze tussendoor zei. Zo persoonlijk, zo echt, het raakte mijn hart. Dank je, Kinga!
Margreet

Het was een prachtige avond, kwetsbaar en ontroerend en echt!
Folkedina

Wat een prachtig concert! De liedjes zijn echt doorleefd en dat merk je. Mooie sfeer. Compliment ook voor de geluidsman. Geweldig Kinga dat je ondanks alles zo vertrouwt op je Heer.
Henk

Het was heel mooi en indrukwekkend. Kinga, je bent een prachtige vrouw! We hebben van je genoten en het lukte om alles los te laten. Bedankt!
Karin en Greetje

Prachtige vrouw, ontroerend mooie avond! Al 25 jaar de meest bijzondere stem die ik ken. Lieve Kinga, wat ben je prachtig! Liefs!
Wendy en Irene Bouws

We hebben genoten. Ontroerend, pakkend, emotioneel hartverwarmend en realistisch. Wat een krachttour. Bovenal sprekend van Gods liefde voor en van Hem. Sterkte voor de volgende optredens. DANK JE WEL.
Klaas en Lia.

Ontzettend mooi, wat een prachtige stem! Zo bijzonder hoe je met je ziekte omgaat en God daarin betrekt. Echt heel erg genoten!
Henriëtte en Stéphanie

Ontroerend, bemoedigend, kwetsbaar, vertrouwen op God...echt Kinga. Bedankt.
Tienke

Indrukwekkend!
Arjan

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018