Reserveer nu voor Sons of Korah, New Wine en EO-Jongerendag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 17 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Wissel in Ede.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.7

Prachtige avond ik heb er van genoten
Ineke

indrukwekkend en een geweldig voorbeeld
Peter Brouwer

Prachtig! Fijn dat je dit nog wilt en kunt doen Kinga! Je hebt zo'n mooie stem en je straalt kwetsbaarheid en kracht uit. Voor mij heel bemoedigend. Ik vind het bewonderenswaardig hoe je met je ziek zijn omgaat. Dank je wel dat je dit met ons wilde delen. Ik wens je God's zegen en kracht toe en hoop dat je nog heel lang kunt blijven zingen.
Geke

Een avond met een lach en een traan. Indrukwekkend, de kwetsbaarheid van Kinga en de prachtige, persoonlijke liederen die ze zong!
Hanneke

Prachtig!!!! Kwetsbaar en zo puur Emotioneel omdat het eigen thema’s raakt....
Valesca

Een mooie avond! Kinga wat heb je toch een mooie stem gekregen, en wat kan je die toch goed gebruiken! Daarnaast ook mooie teksten, inhoud en getuigenissen. Het was goed om er te zijn, ook al zaten er moeilijke momenten in. Ik moet dan denken aan wat ik zelf meegemaakt heb. Kinga ik kan jou en je gezin en allen die om je heen staan alleen maar zeggen: blijf dicht bij God, blijf daar je steun zoeken! Dat is zo waardevol!
Hans

Mooi, Warm, indrukwekkend.. Dag, Mama was ook echt prachtig..
Marielle

Wat was het ontroerend en mooi, wat kom je dichtbij, Kinga met je woorden en liedjes en wat schittert Zijn liefde door alles heen.
Jolanda

Heel indrukwekkend en puur! Geweldig dat ze de kracht nog krijgt om met haar prachtige stem God groot te maken en mensen te bemoedigen.
Willemieke

Bijzonder! Emoties buitelen over elkaar heen de avond door. Verdrietig en toch ook blij. Dat is het het geweldige dat we hoop voor de Toekomst hebben, dwars door zulke verdrietige, moeilijk te begrijpen dingen heen.
Ada

Mooi, kwetsbaar, ontroerend en bemoedigend.
Marieke

Prachtig en puur
Stephan

Prachtig, mooi, indrukwekkend.....
Henriëtte

Indrukwekkend! Zo'n krachtige vrouw, maar ook zo kwetsbaar.
Agnes

Prachtiger dan ooit. De liefde van Jezus houdt maar niet op... God's zegen voor Kinga en haar familie!
Betty van Braak

Zo mooi. De setting was ook mooi, intiem. Ik heb van je genoten en dank God dat hij je zoveel talent heeft gegeven. Dank dat ik dit mee mocht msken
Yvonne

Ademloos hebben mijn kleindochter (13) en kleinzoon (11) naar je buitengewone en prachtige optreden geluisterd. Oma van Winsum
Oma van Winsum

Je al bijna 10 jaar volgend.... zoals altijd gevoelig, prachtig gezongen, is niet in woorden uit te drukken, misschien het meest ontroerende optreden ooit, kijk naar Jezus!
Ronald

Heel bijzonder prachtig. Inspirerend en kracht gevend.
Susan

Wat zal God van jou genoten hebben???? Je bent zo puur en je kunt het zo klein brengen. Het ontroerd mij nu weer??
Tina

EO-Jongerendag 2018 - For King & Country
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018