Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 17 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Wissel in Ede.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.7

Prachtige luisterliedjes met herkenbare thema's waar je normaal niet zoveel over hoort, over het wereldje wat kleiner word of met weemoed terugzien.fijn dat dit vertolkt word. En dat allemaal in een prachtige setting;Een rustgevend podium. Moedig Kinga,van jou om dit zolang van te voren te plannen. Omdat jij zo moedig bent had ik ook al een paar maand van te voren de kaartjes besteld. Ik wilde het vertrouwen hebben dat ik erbij kon zijn, en het is gelukt!! Dank U Heer!!
Zwaantje

Een avond met een lach en een traan. Indrukwekkend, de kwetsbaarheid van Kinga en de prachtige, persoonlijke liederen die ze zong!
Hanneke

Wat een bijzondere emotionele avond. Wat ben jij een krachtige mooie vrouw, King. Die met veel liefde Gods boodschap zingend overbrengt.
Arianne

Mooie bijzondere avond Kwetsbaar puur en zo in het nu Het raakt je hart Heerlijk dat we mee mochten doen Alles van mij????love it
Monique

Indrukwekkende avond gehad. Wauw Kinga wat ben jij een sterke vrouw. Bijzonder hoe de avond met mooie liederen en gesproken woorden een geheel vormden. We waren echt ontroerd en hebben er lang over na gepraat.
Connie

Prachtig, kwetsbaar en puur! Een groot voorbeeld hoe Jezus werkt in jouw leven Kinga. Bedankt dat je dit nog steeds met iedereen wil delen. Enorm bemoedigend!
Anita

Heel erg puur, en oprecht, je merkt dat Gods Geest door je heen werkt en spreekt. Ik heb ontzettend genoten en ben enorm geraakt door je puurheid en je echtzijn. Denk aan jezelf en ontvang maar veel van Zijn Grootheid.
Elziene

Gods hart zingt voor Kinga! Het was prachtig kwetsbaar en krachtig!
Fleur

Wat was het ontroerend en mooi, wat kom je dichtbij, Kinga met je woorden en liedjes en wat schittert Zijn liefde door alles heen.
Jolanda

Wat een mooié en indrukwekkende concert zoals je je kwetsbaar opstelde aan zoveel mensen en ons allen mee nam in je levensloop. Je kon er een speld horen vallen. Je liederen hebben me erg geraakt. Vooral "Vandaag, zomaar een dag en Dag mama????". Wat een mooie stem heb je Kinga en je zingt met zoveel liefde. Ik hoop dat we nog een tijdje van je mogen genieten. Gods rijke zegen gewenst ????????????
Marian

Heel indrukwekkend en puur! Geweldig dat ze de kracht nog krijgt om met haar prachtige stem God groot te maken en mensen te bemoedigen.
Willemieke

Ongelovelijk wat een bijzondere avond ! Dank je wel Kinga
Simone

Wat zal God van jou genoten hebben???? Je bent zo puur en je kunt het zo klein brengen. Het ontroerd mij nu weer??
Tina

Prachtig, mooi, indrukwekkend.....
Henriëtte

Heel bijzonder prachtig. Inspirerend en kracht gevend.
Susan

Prachtig en puur
Stephan

Mooi, Warm, indrukwekkend.. Dag, Mama was ook echt prachtig..
Marielle

Het was prachtig!
Jeannette plaizier

Prachtig!!!! Kwetsbaar en zo puur Emotioneel omdat het eigen thema’s raakt....
Valesca

Een mooie avond! Kinga wat heb je toch een mooie stem gekregen, en wat kan je die toch goed gebruiken! Daarnaast ook mooie teksten, inhoud en getuigenissen. Het was goed om er te zijn, ook al zaten er moeilijke momenten in. Ik moet dan denken aan wat ik zelf meegemaakt heb. Kinga ik kan jou en je gezin en allen die om je heen staan alleen maar zeggen: blijf dicht bij God, blijf daar je steun zoeken! Dat is zo waardevol!
Hans

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018