Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 17 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Wissel in Ede.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.7

Wat zal God van jou genoten hebben???? Je bent zo puur en je kunt het zo klein brengen. Het ontroerd mij nu weer??
Tina

Wat een mooié en indrukwekkende concert zoals je je kwetsbaar opstelde aan zoveel mensen en ons allen mee nam in je levensloop. Je kon er een speld horen vallen. Je liederen hebben me erg geraakt. Vooral "Vandaag, zomaar een dag en Dag mama????". Wat een mooie stem heb je Kinga en je zingt met zoveel liefde. Ik hoop dat we nog een tijdje van je mogen genieten. Gods rijke zegen gewenst ????????????
Marian

Heel bijzonder prachtig. Inspirerend en kracht gevend.
Susan

Gods hart zingt voor Kinga! Het was prachtig kwetsbaar en krachtig!
Fleur

Het was prachtig!
Jeannette plaizier

Heel indrukwekkend en puur! Geweldig dat ze de kracht nog krijgt om met haar prachtige stem God groot te maken en mensen te bemoedigen.
Willemieke

Prachtige persoonlijkheid, luister graag naar haar, wat een stem daar raakt ze je mee. Hele mooie, fijne en soms emotionele avond gehad.
Annemarije

Mooi, kwetsbaar, ontroerend en bemoedigend.
Marieke

Wat een bijzondere emotionele avond. Wat ben jij een krachtige mooie vrouw, King. Die met veel liefde Gods boodschap zingend overbrengt.
Arianne

Indrukwekkend! Zo'n krachtige vrouw, maar ook zo kwetsbaar.
Agnes

Heel erg puur, en oprecht, je merkt dat Gods Geest door je heen werkt en spreekt. Ik heb ontzettend genoten en ben enorm geraakt door je puurheid en je echtzijn. Denk aan jezelf en ontvang maar veel van Zijn Grootheid.
Elziene

Zo mooi. De setting was ook mooi, intiem. Ik heb van je genoten en dank God dat hij je zoveel talent heeft gegeven. Dank dat ik dit mee mocht msken
Yvonne

Mooie bijzondere avond Kwetsbaar puur en zo in het nu Het raakt je hart Heerlijk dat we mee mochten doen Alles van mij????love it
Monique

Wat was het ontroerend en mooi, wat kom je dichtbij, Kinga met je woorden en liedjes en wat schittert Zijn liefde door alles heen.
Jolanda

Prachtige avond! Sterke vrouw met vertrouwen op God.
Narda

Prachtig!!!! Kwetsbaar en zo puur Emotioneel omdat het eigen thema’s raakt....
Valesca

Ongelovelijk wat een bijzondere avond ! Dank je wel Kinga
Simone

Mooi, Warm, indrukwekkend.. Dag, Mama was ook echt prachtig..
Marielle

indrukwekkend en een geweldig voorbeeld
Peter Brouwer

Een mooie avond! Kinga wat heb je toch een mooie stem gekregen, en wat kan je die toch goed gebruiken! Daarnaast ook mooie teksten, inhoud en getuigenissen. Het was goed om er te zijn, ook al zaten er moeilijke momenten in. Ik moet dan denken aan wat ik zelf meegemaakt heb. Kinga ik kan jou en je gezin en allen die om je heen staan alleen maar zeggen: blijf dicht bij God, blijf daar je steun zoeken! Dat is zo waardevol!
Hans

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018