Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Ede, De Wissel, zaterdag 17 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marielle
Mooi, Warm, indrukwekkend.. Dag, Mama was ook echt prachtig..
Peter Brouwer
Indrukwekkend en een geweldig voorbeeld
Jeannette Plaizier
Het was prachtig!
Hanneke
Een avond met een lach en een traan. Indrukwekkend, de kwetsbaarheid van Kinga en de prachtige, persoonlijke liederen die ze zong!
Jolanda
Wat was het ontroerend en mooi, wat kom je dichtbij, Kinga met je woorden en liedjes en wat schittert Zijn liefde door alles heen.
Agnes
Indrukwekkend! Zo'n krachtige vrouw, maar ook zo kwetsbaar.
Connie
Indrukwekkende avond gehad. Wauw Kinga wat ben jij een sterke vrouw. Bijzonder hoe de avond met mooie liederen en gesproken woorden een geheel vormden. We waren echt ontroerd en hebben er lang over na gepraat.
Stephan
Prachtig en puur
Arianne
Wat een bijzondere emotionele avond. Wat ben jij een krachtige mooie vrouw, King. Die met veel liefde Gods boodschap zingend overbrengt.
Zwaantje
Prachtige luisterliedjes met herkenbare thema's waar je normaal niet zoveel over hoort, over het wereldje wat kleiner word of met weemoed terugzien.fijn dat dit vertolkt word. En dat allemaal in een prachtige setting;Een rustgevend podium. Moedig Kinga,van jou om dit zolang van te voren te plannen. Omdat jij zo moedig bent had ik ook al een paar maand van te voren de kaartjes besteld. Ik wilde het vertrouwen hebben dat ik erbij kon zijn, en het is gelukt!! Dank U Heer!!
Monique
Mooie bijzondere avond Kwetsbaar puur en zo in het nu Het raakt je hart Heerlijk dat we mee mochten doen Alles van mij????love it
Franne
Genoten van dit mooie en indrukwekkende concert. Prachtige muziek, zang en verhalen. Kwetsbaar, puur en emotioneel. Met een lach en een traan geluisterd.
Ineke
Prachtige avond ik heb er van genoten
Geke
Prachtig! Fijn dat je dit nog wilt en kunt doen Kinga! Je hebt zo'n mooie stem en je straalt kwetsbaarheid en kracht uit. Voor mij heel bemoedigend. Ik vind het bewonderenswaardig hoe je met je ziek zijn omgaat. Dank je wel dat je dit met ons wilde delen. Ik wens je God's zegen en kracht toe en hoop dat je nog heel lang kunt blijven zingen.
Betty Van Braak
Prachtiger dan ooit. De liefde van Jezus houdt maar niet op... God's zegen voor Kinga en haar familie!
Elziene
Heel erg puur, en oprecht, je merkt dat Gods Geest door je heen werkt en spreekt. Ik heb ontzettend genoten en ben enorm geraakt door je puurheid en je echtzijn. Denk aan jezelf en ontvang maar veel van Zijn Grootheid.
Simone
Ongelovelijk wat een bijzondere avond ! Dank je wel Kinga
Susan
Heel bijzonder prachtig. Inspirerend en kracht gevend.
Ronald
Je al bijna 10 jaar volgend.... zoals altijd gevoelig, prachtig gezongen, is niet in woorden uit te drukken, misschien het meest ontroerende optreden ooit, kijk naar Jezus!
Annemarije
Prachtige persoonlijkheid, luister graag naar haar, wat een stem daar raakt ze je mee. Hele mooie, fijne en soms emotionele avond gehad.

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.