Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Ede, De Wissel, zaterdag 17 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Peter Brouwer
Indrukwekkend en een geweldig voorbeeld
Marielle
Mooi, Warm, indrukwekkend.. Dag, Mama was ook echt prachtig..
Franne
Genoten van dit mooie en indrukwekkende concert. Prachtige muziek, zang en verhalen. Kwetsbaar, puur en emotioneel. Met een lach en een traan geluisterd.
Arianne
Wat een bijzondere emotionele avond. Wat ben jij een krachtige mooie vrouw, King. Die met veel liefde Gods boodschap zingend overbrengt.
Tina
Wat zal God van jou genoten hebben???? Je bent zo puur en je kunt het zo klein brengen. Het ontroerd mij nu weer??
Connie
Indrukwekkende avond gehad. Wauw Kinga wat ben jij een sterke vrouw. Bijzonder hoe de avond met mooie liederen en gesproken woorden een geheel vormden. We waren echt ontroerd en hebben er lang over na gepraat.
Zwaantje
Prachtige luisterliedjes met herkenbare thema's waar je normaal niet zoveel over hoort, over het wereldje wat kleiner word of met weemoed terugzien.fijn dat dit vertolkt word. En dat allemaal in een prachtige setting;Een rustgevend podium. Moedig Kinga,van jou om dit zolang van te voren te plannen. Omdat jij zo moedig bent had ik ook al een paar maand van te voren de kaartjes besteld. Ik wilde het vertrouwen hebben dat ik erbij kon zijn, en het is gelukt!! Dank U Heer!!
Simone
Ongelovelijk wat een bijzondere avond ! Dank je wel Kinga
Yvonne
Zo mooi. De setting was ook mooi, intiem. Ik heb van je genoten en dank God dat hij je zoveel talent heeft gegeven. Dank dat ik dit mee mocht msken
Willemieke
Heel indrukwekkend en puur! Geweldig dat ze de kracht nog krijgt om met haar prachtige stem God groot te maken en mensen te bemoedigen.
Annemarije
Prachtige persoonlijkheid, luister graag naar haar, wat een stem daar raakt ze je mee. Hele mooie, fijne en soms emotionele avond gehad.
Marieke
Mooi, kwetsbaar, ontroerend en bemoedigend.
Valesca
Prachtig!!!! Kwetsbaar en zo puur Emotioneel omdat het eigen thema’s raakt....
Anita
Prachtig, kwetsbaar en puur! Een groot voorbeeld hoe Jezus werkt in jouw leven Kinga. Bedankt dat je dit nog steeds met iedereen wil delen. Enorm bemoedigend!
Ronald
Je al bijna 10 jaar volgend.... zoals altijd gevoelig, prachtig gezongen, is niet in woorden uit te drukken, misschien het meest ontroerende optreden ooit, kijk naar Jezus!
Oma Van Winsum
Ademloos hebben mijn kleindochter (13) en kleinzoon (11) naar je buitengewone en prachtige optreden geluisterd. Oma van Winsum
Narda
Prachtige avond! Sterke vrouw met vertrouwen op God.
Agnes
Indrukwekkend! Zo'n krachtige vrouw, maar ook zo kwetsbaar.
Stephan
Prachtig en puur
Geke
Prachtig! Fijn dat je dit nog wilt en kunt doen Kinga! Je hebt zo'n mooie stem en je straalt kwetsbaarheid en kracht uit. Voor mij heel bemoedigend. Ik vind het bewonderenswaardig hoe je met je ziek zijn omgaat. Dank je wel dat je dit met ons wilde delen. Ik wens je God's zegen en kracht toe en hoop dat je nog heel lang kunt blijven zingen.

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.