Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 24 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Immanuelkerk in Ermelo.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.2

Deze avond genoten van prachtige liederen, die samen met de introducties een bijzondere kijk gaven op je persoonlijke beleving. Voor mij heel herkenbaar, omdat ik kortgeleden mijn vrouw heb verloren aan dezelfde ziekte. De breekbaarheid die ik tijdens vorige concerten met Sela zag, hadden nu plaatsgemaakt voor een kracht die alleen door God gegeven kan zijn.
Henk

Wat een bijzondere avond was dit , ben diep ontroerd en onder de indruk ! Veel kracht gewenst Kinga voor je volgende concerten , liefs Gea.
Gea.

Prachtig concert, ontroerend en tegelijk bemoedigend. Krachtig hoe ze daar staat. Ontzettend muzikaal (alle 3!), hele diversiteit aan liederen! Veel zegen bij de andere concerten die nog komen.
Carin

Prachtig, ontroerend concert. Prachtige stem! Wat ze zegt meent ze ook echt! Voor iedereen aan te raden!!
Christiaan en Adrie

Wat n geweldige avond! Zo mooi, zo bijzonder! Diepe indruk gemaakt op ons. Kinga, zo kwetsbaar, en toch zo krachtig! Zo mooi hoe God onze zwakte omzet in kracht en sterkte. Zoveel emoties. Dankbaar dat wij erbij mochten zijn!!
Helga

Wat ontroerend en mooi. Breekbaar en krachtig. Wat leer ik hier ook weer veel van. Vandaag er zijn!! Lieve Kinga dank je dat je zoveel wilt delen met ons. Ik wens je nog heel veel vandagen toe.
Ankie Kommer

Prachtig mooi ontroerend concert.
Netty

Een heel intiem en bijzondere avond,genoten van de liedjes en de mooie stem van Kinga.Heerlijke humor heeft ze ! Heb veel troost ervaren.Kracht voor elke daag toegewenst Kinga!De muzikanten waren ook top!
Lieneke

Onvoorstelbaar mooie stem en nog zo strijdvaardig, na een chemokuur. Alle respect voor deze dame. Ik hoop dat Kinga nog heel lang mag genieten, wat ze ook volgens vanavond ook deed. Ik heb er van genoten. Geniet van elke dag Kinga die nog mag komen????
Nico

Wat een mooie en emotionele avond. Wat is Kinga toch een mooie en krachtige vrouw die alles wil delen. We wensen haar en haar gezin dan ook Gods zegen toe.
Jannie

Ik heb samen met mijn man en dochter een heerlijke avond gehad. De liederen waren prachtig. We hadden de cd al in huis. Maar nu ook nog de verhalen achter de liederen gehoord. Het was een emotioneel, warm concert.
Gea

Een zeer mooie ontroerende avond met zeer herkenbare situaties in de teksten . Lieve Kinga ...het is een groot wonder dat je dit nog kan doen en het met ons kan delen. Een zegen voor ons allen
annette

Héél erg mooi. Genoten! Wat tof dat je dit nog steeds kunt doen Kinga. Elke keer merk ik in de muziek: less is more. Bescheiden, bemoedigend en krachtig. Ik ben fan :D
Ilse

Indrukwekkend mooi??
Suzan Groenenberg

Wat gingen er veel emoties door mij heen tijdens je concert. Van de week afscheid genomen van een lieve vriendin. Hoe herkenbaar zijn dan je liedjes. Wat stel je je kwetsbaar op en wat fijn dat je dit deelt met ons. Dank je wel voor al je gaven in God gekregen. Dag lieve Kinga
Marjan

Erg ontroerd en God dankbaar dat ik getuige mocht zijn van zo’n krachtige, maar tevens zo intieme boodschap van jou Kinga. Ik wens je Zijn nabijheid toe in alle (van)dagen die nog komen.
Els

Zelf worstelend met een komende afscheid was dit een prachtig cadeau! Wat een stem en zulke mooie liedjes! Ik heb genoten, gehuild en voelde me getroost. Een gave van Kinga Bán wat niet voor iedereen weggelegd is.
Ági Marik

Wat er allemaal in me opkomt na dit concert: ontroerend mooi, krachtige vrouw met zo'n mooie stem, indrukwekkend, moedig en inderdaad liedjes om bij aan te haken, als het leven tegen zit , maar ook als het gaat om de mooie dingen van het leven. Kinga, ik hou van je, om wie je bent en wat je geeft in je muziek. Met recht een parel in Gods hand.
Elise den Engelsman

Wat hebben wij genoten van de eerlijkheid en kwetsbaarheid die Kinga met ons wilde delen op deze avond. Prachtige liederen. Soms wenste ik dat er nog meer liederen over God gingen waar HIJ de eer krijgt. Een wat evenwichtigere samenstelling had ik persoonlijk nog mooier gevonden. Verder waren de muzikanten geweldig. Zo afgestemd op de liederen en het geheel.
Noortje

Ontroerend dat je je zo kwetsbaar op durft stellen en ons mee liet delen in de gave van liefde die je van Vader God gekregen hebt. Bijzonder genoten van je warme prachtige stem.
Meint

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018