Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Gouda, De Oostpoort, donderdag 12 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Daniëlle
Lieve Kinga, Wat weet je ons toch steeds weer te raken. Je was kwetsbaar en sterk tegelijk, zo mooi dat je ons verteld over jou leven en de toekomst waar je naar uitkijkt en ook liever nog even uitstelt. Wat een vol vertrouwen in God. Zou willen dat ik dat ook meer had door alles in mn leven heen. Ondanks de moeilijke dagen met mn handicap toch opzien naar Hem die nooit zn blik van ons zal afhouden. Ik wens je nog veel mooie momenten op samen met alle mensen die je lief zijn en als je nog een concert kan geven in de toekomst, dan ben ik er weer bij
Nelleke
Wat een prachtige avond, Kinga! Puur, kwetsbaar, ontroerend mooi! Gods zegen gewenst in alles, voor jou en je gezin. Wat zal het soms ook moeilijk zijn! Vertrouw op Hem!
Dico
Ontroerend mooi, hoe onze hemelse Vader jouw gebruikt. Jouw getuigenis, zo eerlijk, zo waar, zo vol verdriet, zo vol liefde: ik word hier stil van en het komt binnen in mijn hart. Vooral Dag mama: zo kwetsbaar, zo waar. Kínga dank voor een kijkje in je hart vol liefde. Ik bid je Gods zegen en kracht toe.
Mattanja
Ontroerend en mooi. Lieve Kinga, wat ben je een fijn mens en hoe bijzonder heb je ons vanavond meegenomen in je leven. Prachtige teksten, mooie muziek. Wat een eenheid tussen jullie als muzikanten. Ik ben onder de indruk.
Tineke
Lieve Kinga. Zo uitzonderlijk mooi en teer wat je hebt neergezet, samen met de muzikanten. Je was in je kwetsbare momenten, een geweldige troost en bemoediging voor de hele zaal. Dank je wel lieverd, dat wij een stukje Kinga mochten horen en zien. Je bent een geweldig voorbeeld voor ontelbare mensen in hun moeite. Heel veel sterkte in alles. Ik bid ook speciaal voor de dagen na je optreden, waarin je de strijd en pijn zo zal bemerken zo je vertelde. Zijn heilige en helende Naam, leg ik daartoe op jou. Je bent en blijft SUPER !!!!!
Marry
Lieve Kinga, ik heb je altijd al bewonderd om je stem en getuigenis van God. Hoe jij ondanks je ziekte toch hoopvol opkijkt naar jouw God en Here Jezus. Ook het lied Mama trof mij zeer, daar ik er was met mijn dochter. Ook de medley van de psalmen trof mij. Trouwend heel de avond was bijzonder. Kinga, ik wens jouw en al degenen die jou lief zijn heel veel sterkte en kracht. Gods zegen.
José
Genoten. Dank je wel Kinga.
Simone H
Het was een bijzondere avond, waarin we een kijkje hadden in jouw kwetsbare maar hoopvolle leven. Ik was er stil van hoe je je leven in jouw muziek hebt samengevat en jouw stem blijft zo mooi en bijzonder ondanks dat je lichamelijk zwakker aan het worden bent. Heel veel sterkte en kracht toegewenst, in gebed ben ik met mijn gezin bij jou en jouw gezin. Liefs, Simone
Corine
Ontroerende avond, om stil van te worden en te zijn. Dankbaar. Wat ik treffend vond Kinga, je opmerking over al die liederen die je gezonden hebt, al die psalmen, de woorden van God die in je hoofd en je hart zijn. Mooi. Ik wens je toe dat de juiste woorden van die liederen tot je spreken op de juiste momenten.!
Monique
Wat was dit een geweldig mooie avond, zo mooi hoe Kinga getuigt van Jezus! Ondanks dat het leven soms zo oneerlijk is, wat hebben we een hoopvolle toekomst! Kinga je bent een prachtige vrouw!
Jolien
Zo mooi... om stil van te worden...
Theo
Indrukwekkend en heel persoonlijk
Johan
Ik ben het met al de hierboven geschreven stukjes eens. Het raakte me dat je zo sterk bent in je kwetsbaarheid. Ga met God!
Leonie
Wat geweldig dat je stem nu weer zo prachtig mag klinken, wij allemaal een stukje van je meekregen en dat je zeker weet dat je héél je leven mag blijven zingen tot in eeuwigheid !!
Maartje
Wat mijn vandaag fluisterde? Kinga fluisterde mijn vandaag. Met haar tranen, humor, pijn, kwetsbaarheid, dankbaarheid en liefde voor haar Verlosser. Dankje Kinga, ik neem de fluistering mee in de rest van mijn dagen!
Paul
Heel mooi optreden van Kinga en begeleiding en een mooi repertoire. Ik heb ervan genoten. Grote klasse, Kinga!
Lydia
Een hele mooie avond, kwetsbaar, eerlijk, gewoon zoals het is, Kinga je bent een Gods vrouw, je bent een getuigenis van Zijn liefde, heb genoten van vandaag! Dank je wel....
Monica
Bedankt voor de leerzame momenten en het laten voelen van verschillende emoties. Als verpleegkundige zag ik daar een vrouw staan/zitten die ondanks haar ziekte en de lichamelijke pijnen daarvan op een heel bijzondere manier haar verhaal deelde met idd onbekende mensen. De muziek en de liedjes waren doeltreffend en ik zal dit in gedachten houden als ik aan het werk ben in het ziekenhuis. Dank daarvoor! En ik ben dankbaar dat ik ben gekomen Kinga heb het heel graag gedaan. Ik wil jouw bedanken voor de leerzame les...gisteren is weg, vandaag heb je en morgen is later...en in de verte is Jezus. Het stukje over je moeder trof mij diep...maar ook hierin dank voor je wijze les. Veel sterkte in alles toegewenst en ik hoop/bid oprecht dat God jouw genadig wil zijn in deze zo moeilijke en eenzame weg. X monica
Marco
Was prachtig... mooi om stil van te worden.
Cocky
Wij waren er alle 3 stil van. Prachtig zo puur en breekbaar wat een geloofsverttrouwen. Bedankt Kinga veel kracht rust en sterkte gewenst!!

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.