Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 14 april 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Sionskerk in Zwolle.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.8

Wat een geweldige avond. Met een lach en een traan. Kinga je bent en blijft een getuigenis en een wonder van God, hoe jij daar weer staat vol overtuiging. Dank je wel voor alles. We hopen dat we nog een keer mogen genieten van jou stem en je humor. Gods zegen voor jou en je gezin. En een geweldige muzikale begeleiding.
Roeline

Een belevenis om erbij te mogen zijn! Zó lief dat Kinga alles met ons wilde delen en uiteindelijk haar troost vindt bij de Eeuwige!
Cornelia

Nog stil van .... zo mooi, zo kwetsbaar, zo puur. Dichtbij en zo herkenbaar. Dank!
Sjoerdtje

Ontroerend mooi, geraakt! Dank je wel en God is nabij!
mariska

Breekbaar vol kracht bracht je een stukje nieuwe wereld. Dank dat God door jou heen naar me toekwam. Je helpt ons bespreekbaar te maken wat moeilijk is.
Margreeth

Ontroerend mooi!!!!Dank Kinga je bent een bijzondere vrouw!
Jennita

Prachtig ,wat een lieve mooie stem!
Grieke

Heel mooi. Blij dat ik jou mag leren kennen. Mooi mens.
Yvonne

Wat een sterke vrouw is Kinga, een voorbeeld voor velen. Zo open en eerlijk, vertelt zij haar verhaal over haar ziek zijn en haar vertrouwen op onze Heer.
Greet

Het was een hele mooie en indrukwekkende avond.
Sandra

Ontroerend, dichtbij en helend. Hij is erbij! De teksten van de liedjes, de begeleiding, de zang; wat een zegen! Dank jullie wel.
Janneke

Mooi, prachtig gezongen, intens en indrukwekkend! maar ook echt leuk(e) liedjes en een humoristisch noot... bijzondere avond! Aanrader!
Laura

Geweldig mooi gezongen! En dat je je emoties en gevoelens zo persoonlijk met ons deelde. Wat vind ik jou een power woman! Wij hebben erg van jullie genoten. Dank je wel
Aimee Verschuren

het was echt prachtig! heel waardevol
heleen

Indrukwekkend, muzikaal hoogstaand! Genoten, geraakt en herkenbaar... Getuigenis van wat Jezus voor zijn kinderen wil zijn....
Marry

Daar word je stil van....
Anja

Geweldige avond hebben wij gehad! Wij waren met z'n vieren, en alle 4 liepen we stil naar onze auto. Zo onder de indruk van jou kracht die jij uitstraalt, je prachtige zuivere stem die door de geweldige teksten ons zoveel heeft meegegeven! Ook je muzikale begeleiders: geweldig!! Dank jullie wel hiervoor.
Ada Hoorn

Ontroerend...mooi...prachtige stem...indrukwekkende woorden! Kinga, bedankt!!
Tineke

Geweldig, ontroerend emotioneel. Echt genoten.
Aukje

Ontroerend..... Prachtig.... Onvergetelijk.... Geweldig...
Henrieke

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018