Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 21 april 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Immanuelkerk in Barendrecht.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.6

Zo geweldig mooi! En emotioneel. Om zo in de kracht van de Allerhoogste te staan en ondanks alles te getuigen van Zijn goedheid.Respect! Licht en geluid heel mooi in deze kerk. Zeker de moeite waard om te gaan luisteren. @Kinga untill we meet again onlangs God knows where xx
Daphne Arias

Een prachtige avond. Zit er nog vol van. Dankjewel Kinga voor deze prachtige avond en dat je zo moedig bent, je ben een enorme inspiratie en bemoediging.
Dayana

Prachtig, ontroerend.
Marja

Kinga, het lijkt erop dat je zweeft op de wind, hoog boven de storm, gedragen door die Ene! Door jou leren we veel van de kracht van God, en Zijn liefde voor ons. Veel liefs.
Leen en Esther

Prachtige avond, erg ontroerend!
Naomi

Het was een indrukwekkende avond. De kwaliteit was fantastisch. Drie muziekanten, en zoveel prachtige muziek. De stem van Kinga raakt me. De teksten en melodieën van haar nieuwe nummers zijn heel bijzonder. In het begin leek Kinga wat aangedaan, gespannen, maar halverwege leek ze zich meer over te geven en zaten er kippenvel momenten tussen. Het was een avond die ik niet meer zal vergeten!
Catharina

Wat een prachtige avond. Heel ontroerend. Tegelijkertijd verdrietig, maar door het verdriet klinkt de hoop die eeuwig is. Het uitzien naar Jezus. Bedankt Kinga dat je God zo zichtbaar in jou laat werken. Je bent tot zegen!
Jeanet

Prachtig, fragiel, krachtig, ontroerend en inspirerend!
Janneke

Wat een heerlijke avond was het. Kinga leek erg kwetsbaar maar wat een power heeft ze. Een dijk van een stem en samen met de 2 muzikanten maakten ze er iets prachtigs van. Kinga is een voorbeeld voor velen en Gods kracht is merkbaar door haar heen
Fieke

Wat fluistert vandaag? Onder andere de stem, WoW Kinga heeft een stem om naar te blijven luisteren. En wat een gevoel legt ze in de teksten en muziek. Uniek hoe ze door deze avond heen haar getuigenis geeft over haar leven, haar ziek zijn, worstelingen en haar dankbaarheid en haar geloof in Jezus.
Stefan

Prachtig wat een muzikale sterke vrouw
Kora

Wat een geweldige avond, het maakt je stil dat door elk lied het getuigenis van Kinga klinkt: God is erbij!
Petra

Super mooi. Inspirerend en ook verdrietig maar wat een kracht laat Kinga ons zijn. #genoten #heerlijkmogenluisteren
Debora

Heel gaaf
Bart

Wat een multitalent is Kinga....mooi mens, supermuzikaal, humoristisch, kwetsbaar, sterk, getuigenis...wat een kado deze avond!
Jeanine

Wat een bijzondere avond. En wat een getuigenis van Kinga...stil van.
Jantine

Geweldige avond. Wat een moed, geloof en doorzettingsvermogen. Een inspiratie voor ons allemaal.
Jannie

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018