Reserveer nu voor Sons of Korah, New Wine en EO-Jongerendag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 21 april 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Immanuelkerk in Barendrecht.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.4

Heel gaaf
Bart

Wat een bijzondere avond. En wat een getuigenis van Kinga...stil van.
Jantine

Super mooi. Inspirerend en ook verdrietig maar wat een kracht laat Kinga ons zijn. #genoten #heerlijkmogenluisteren
Debora

Wat een prachtige avond. Heel ontroerend. Tegelijkertijd verdrietig, maar door het verdriet klinkt de hoop die eeuwig is. Het uitzien naar Jezus. Bedankt Kinga dat je God zo zichtbaar in jou laat werken. Je bent tot zegen!
Jeanet

Een prachtige avond. Zit er nog vol van. Dankjewel Kinga voor deze prachtige avond en dat je zo moedig bent, je ben een enorme inspiratie en bemoediging.
Dayana

Wat fluistert vandaag? Onder andere de stem, WoW Kinga heeft een stem om naar te blijven luisteren. En wat een gevoel legt ze in de teksten en muziek. Uniek hoe ze door deze avond heen haar getuigenis geeft over haar leven, haar ziek zijn, worstelingen en haar dankbaarheid en haar geloof in Jezus.
Stefan

Wat een multitalent is Kinga....mooi mens, supermuzikaal, humoristisch, kwetsbaar, sterk, getuigenis...wat een kado deze avond!
Jeanine

Zo geweldig mooi! En emotioneel. Om zo in de kracht van de Allerhoogste te staan en ondanks alles te getuigen van Zijn goedheid.Respect! Licht en geluid heel mooi in deze kerk. Zeker de moeite waard om te gaan luisteren. @Kinga untill we meet again onlangs God knows where xx
Daphne Arias

Prachtig, ontroerend.
Marja

EO-Jongerendag 2018 - Matt Redman
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018