Matthew Ward in concert

Zwolle, Theater Odeon, woensdag 21 maart 2018, 20:15 - 22:45 uur

Reacties van bezoekers

Jan Kattelaar
Geweldige avond gehad. Matthew is niet alleen een top-zanger, maar ook een vriendelijke en benaderbare man met een doorleefd getuigenis. Enorm inspirerend. Ook enorm genoten van het vakmanschap en enthousiasme van de muzikanten en de zangeressen. Top!
Bert
Heerlijke avond, genoten!!!
Rodie
Formidabel
Gerdina
Geweldig
Bauke
Geweldig!
Elvira
Wat een heerlijke avond gehad met deze bijzondere ‘broer’ die we gezien en gehoord hebben! Matthew is one of a kind... ik ben weer helemaal opgebouwd. Dank!
Jaap
Prachtig concert, 5 topmuzikanten, prachtige nummers met rijke teksten.
Asselien
Prachtige avond; genoten; nostalgie.

Info

Bij het horen van de naam Matthew Ward gaan de harten van veel muziekliefhebbers sneller kloppen. Want wie wordt er niet geraakt de door 'engelachtige' stem van deze bijzondere zanger?

Ward is een pionier en grondlegger van de hedendaagse christelijke muziek. Het meest bekend is hij geworden door zijn aandeel in het trio 2nd Chapter of Acts waarmee hij samen met zijn 2 zussen wereldfaam maakte met hun unieke sound en close-harmony songs.

Zijn komst in maart naar Nederland is uniek en tekent de band die hij met ons land heeft. Matthew zal samen met een aantal bekende muzikanten zijn songs laten horen in drie theaters. In een intieme setting zingt hij nummers van zijn solo-albums, maar speciaal voor deze tour zal hij ook enkele bekende 2nd Chapter of Acts zingen zoals Easter Song, Mansion Builder en Which way the wind blows.

Hij zal hierin worden bijgestaan door geweldige vocalisten, in de vorm van Elise Mannah en Eveline. Met Henk Doest op piano en Jan-Peter Beijersbergen op gitaar staan deze concerten garant voor een unieke ervaring waarbij de oren op en top muzikaal verwend worden.