Matthew Ward in concert

Dordrecht, Bonfire, zaterdag 24 maart 2018, 20:15 - 22:45 uur

Reacties van bezoekers

Arlan
Geweldig fijn om erbij te zijn, samen met m'n vier kinderen (die min of meer met Matthew's songs zijn 'opgegroeid'). We hebben ervan genoten: een ontspannen Matthew, die met onverminderd krachtige (en zuivere!) stem een boodschap van hoop en vertrouwen op God bracht. Mooi ook de toelichtingen bij de teksten van de songs, met humor en fijngevoeligheid. 'To the King' en 'Bring me to the cross' en ook Psalm 61 maakten indruk. Dank ook aan JP en Henk Doest voor de enthousiaste muzikale begeleiding!
Koos En Marieke
Prachtig concert! Geweldige muzikanten en Matthew Ward natuurlijk die supermooi kan zingen! Het was een gezegende avond!
Tom
Fantastic !!
Wim Van Kuik
Wow wow wow.... meer zeg ik niet.... nog steeds speechless
Arjan
Waanzinnig mooi dit. Matthew, tja ik ben al jaren fan die kan bij mij niet stuk. De muzikanten waren zeer goed. En de zangeressen Elise en Eveline, wouw.... Ik werd weer helemaal terug gebracht naar de tijd van 2cnd Chapter. Vooral de nummers Vooral de nummers Mansion Builder en Wich way the wind blows waren waanzinnig mooi. Ik heb echt op en top genoten van dit intieme concert.
Art & Emmy
Het was super mooi, heel bijzonder om mee te maken. Een van de mooiste concerten die we de laatste jaren bezocht hebben en zijn bijzonder geraakt door de boodschap. Wat een zeggingskracht hebben de liederen! Alles was goed, muziek, geluid, match van stemmen, locatie. De stem van Matthew is nog net zo mooi als vroeger. Kortom, we hebben genoten!
Bert
Dit was weer enorm genieten. Wat een prachtige stem en een prachtig persoon. Uitstekende begeleiding door band en zangeressen. Sommige songs namen je mee naar de tijd van Second Chapter of Acts: de kwaliteit en uitvoering van die songs benaderden zeker de originele uitvoering! Super concert!

Info

Bij het horen van de naam Matthew Ward gaan de harten van veel muziekliefhebbers sneller kloppen. Want wie wordt er niet geraakt de door 'engelachtige' stem van deze bijzondere zanger?

Ward is een pionier en grondlegger van de hedendaagse christelijke muziek. Het meest bekend is hij geworden door zijn aandeel in het trio 2nd Chapter of Acts waarmee hij samen met zijn 2 zussen wereldfaam maakte met hun unieke sound en close-harmony songs.

Zijn komst in maart naar Nederland is uniek en tekent de band die hij met ons land heeft. Matthew zal samen met een aantal bekende muzikanten zijn songs laten horen in drie theaters. In een intieme setting zingt hij nummers van zijn solo-albums, maar speciaal voor deze tour zal hij ook enkele bekende 2nd Chapter of Acts zingen zoals Easter Song, Mansion Builder en Which way the wind blows.

Hij zal hierin worden bijgestaan door geweldige vocalisten, in de vorm van Elise Mannah en Eveline. Met Henk Doest op piano en Jan-Peter Beijersbergen op gitaar staan deze concerten garant voor een unieke ervaring waarbij de oren op en top muzikaal verwend worden.