De Liedjeskaravaan

Terneuzen, Goede Herderkerk, zaterdag 21 april 2018, 15:30 - 18:00 uur

Info

Dit concert van de Liedjeskaravaan is geannuleerd. In de herfstvakantie vinden de eerste concerten plaats.

Sluit je aan bij de “De Liedjeskaravaan” en geniet van een muzikaal feest met bekende christelijke kinderliedjes. We duiken samen onder in het avontuur van “Jona en de Walvis”. De liedjes zijn bekend voor jong en oud, iedereen is dus van harte welkom om dit nieuwe meezing-spektakel mee te beleven!

Wat kun je verwachten?
Tijdens “De Liedjeskaravaan” kun je, onder leiding van William Wixley en Ilse Bevelander, heerlijk meezingen met de bekendste christelijke kinderliedjes. Zing samen met je vriendje, vriendinnetje, papa, mama, opa en oma, buurjongetje of buurmeisje je keel schor. “Gouwe ouwe” klassiekers zorgen voor een feest van herkenning, afgewisseld met de bekendste liedjes van deze tijd. De sfeer is vergelijkbaar met de Wereldreis-concerten van Trinity en Elly & Rikkert. Met muziek van bijvoorbeeld Marcel & Lydia Zimmer, Elly & Rikkert, Opwekking for Kids en uit de Youth-for-Christ bundel. Een bekend bijbelverhaal loopt als een rode draad door het programma.

Speciaal programma
Speciaal voor deze middag in Terneuzen valt er, na het programma van de Liedjeskaravaan, nog te genieten van de kindervoorstelling 'Kees en Mees' van theatergroep 'Over Schapen Enzo'. Een voorstelling gebaseerd op en verhaal van Godfried Bomans, over het wonder van de natuur.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onderstaande sfeer-impressie van wat je muzikaal kunt verwachten:

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en hun familie).
Vragen over de Liedjeskaravaan? info@liedjeskaravaan.nl
Vragen over je reservering: service@truetickets.nl

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl