Sons of Korah: The Break of Day

Woensdag 23 mei 2018, 19:30 - 21:45 uur

Zwijndrecht, Nehemia

Sons of Korah: The Break of Day

Zwijndrecht, Nehemia, woensdag 23 mei 2018, 19:30 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Jan
Het was in 1 woord geweldig! De link die gemaakt werd tussen de psalmen en openbaringen was ontzettend goed en leerzaam. De opening met psalm 68 was super
Heleen
Heel mooi concert, Matthew Jacoby legde ook uit wat de psalmen voor hem betekenen en wat deze ook voor ons kunnen betekenen. Voor de pauze geluid te hard, maar gelukkig in de pauze aangepast en daarna veel beter. Goede afwisseling tussen rustige en meer stevige nummers.
Henny En Nelleke Blom
Geweldig
Nienke
Mooie opbouw in het programma! Erg genoten
Hans
Prima programma. Voor de pauze geluid is te hard. Na de pauze goed.
Leida
Mooie verhouding tussen de psalmen en openbaring Genoten
Enno
Wat een fantastisch concert!Psalmen op zijn best!God alle eer!!

Info

Sons of Korah is een uniek muzikaal project; de band speelt alleen psalmen en weet op geheel eigen wijze de sfeer van de eeuwen oude liederen in muziek te vangen. Invloeden uit Zuid-Afrikaanse ritmes, oosterse muziek, oude Keltische liederen en moderne folk zijn in hun psalmen terug te vinden. In mei komt de Australische band Sons of Korah terug naar Europa.

Na 5 concerten in Duitsland reizen ze door naar Nederland. Deze vierde Nederlandse tour vertelt de band een bijzonder verhaal met het tourthema ‘The Break of Day’.

Met de psalmen als decor nemen ze je mee op een reis van de laatste pagina’s uit de bijbel tot de lofzang op de vernieuwde aarde. Het laatste hoofdstuk van de geschiedenis waarin Gods kracht voor iedereen zichtbaar wordt. De voorgelezen bijbelteksten worden omlijst met psalmen die dezelfde boodschap brengen: Gods uiteindelijke overwinning en het aanbreken van een nieuw begin... The Break of Day.

Voorprogramma en eindtijd
Anna Waters (nieuwe zangeres van de band) zal een kort voorprogramma verzorgen. De verwachte eindtijd van het concert is 21.45 uur. Er is een korte pauze. Het betreft een concert met zitplaatsen.

  • Goed om te weten:
  • Dit evenement vindt binnen een week plaats; u kunt nog steeds reserveren, maar niet meer annuleren
  • U betaalt via automatische incasso en de servicekosten zijn inclusief
  • Na het reserveren versturen we een bevestiging per email
  • Een week voor het evenement ontvangt u een e-ticket per email