Sons of Korah: The Break of Day

Drachten, De Bethel, vrijdag 25 mei 2018, 19:30 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Henk En Lydia
Geweldig concert, wat een enthousiasme. Prachtige verbinding tussen de Psalmen en Openbaring. Je gaat de Psalmen anders lezen. Rasechte musici.
Anja
Prachtig concert! Mooie manier om ook lastige zinnen in de Psalmen tot hun recht te laten komen. Maar vooral om God groot te maken!
Erwin
Prachtig concert, fantastische musici en indrukwekkende manier om de psalmen uit te leggen en te ervaren
Yvonne Vos
Wederom een geweldig mooie avond en wat heeft Sons of Korah een bijzondere manier om de psalmen te vertolken, moge God jullie muziek tot zegen doen zijn voor velen en kom gauw weer naar Nederland
Bertha
Wat een super band met prachtige muziek en zang. Bijzonder om de psalmen(en ook Openbaringen) inhoudelijk zo groot en kostbaar te maken met zoveel gvoel op deze avond. Voor herhaling vatbaar.
HP De Graaf
Prachtig om te zien dat de kracht van God zichtbaar en eeuwig is! Jaweh heeft alles al gegeven en gedaan! Het is aan ons om in te stappen. Morgen is het straatfestival in Leeuwarden, ze kunnen er zo spelen!!

Info

Sons of Korah is een uniek muzikaal project; de band speelt alleen psalmen en weet op geheel eigen wijze de sfeer van de eeuwen oude liederen in muziek te vangen. Invloeden uit Zuid-Afrikaanse ritmes, oosterse muziek, oude Keltische liederen en moderne folk zijn in hun psalmen terug te vinden. In mei komt de Australische band Sons of Korah terug naar Europa.

Na 5 concerten in Duitsland reizen ze door naar Nederland. Deze vierde Nederlandse tour vertelt de band een bijzonder verhaal met het tourthema ‘The Break of Day’.

Met de psalmen als decor nemen ze je mee op een reis van de laatste pagina’s uit de bijbel tot de lofzang op de vernieuwde aarde. Het laatste hoofdstuk van de geschiedenis waarin Gods kracht voor iedereen zichtbaar wordt. De voorgelezen bijbelteksten worden omlijst met psalmen die dezelfde boodschap brengen: Gods uiteindelijke overwinning en het aanbreken van een nieuw begin... The Break of Day.

Voorprogramma en eindtijd
Anna Waters (nieuwe zangeres van de band) zal een kort voorprogramma verzorgen. De verwachte eindtijd van het concert is 21.45 uur. Er is een pauze. Het betreft een concert met zitplaatsen.