Sons of Korah: The Break of Day

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 24 mei 2018, 19:30 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sons of Korah voor nieuwe data.

Info

Sons of Korah is een uniek muzikaal project; de band speelt alleen psalmen en weet op geheel eigen wijze de sfeer van de eeuwen oude liederen in muziek te vangen. Invloeden uit Zuid-Afrikaanse ritmes, oosterse muziek, oude Keltische liederen en moderne folk zijn in hun psalmen terug te vinden. In mei komt de Australische band Sons of Korah terug naar Europa.

Na 5 concerten in Duitsland reizen ze door naar Nederland. Deze vierde Nederlandse tour vertelt de band een bijzonder verhaal met het tourthema ‘The Break of Day’.

Met de psalmen als decor nemen ze je mee op een reis van de laatste pagina’s uit de bijbel tot de lofzang op de vernieuwde aarde. Het laatste hoofdstuk van de geschiedenis waarin Gods kracht voor iedereen zichtbaar wordt. De voorgelezen bijbelteksten worden omlijst met psalmen die dezelfde boodschap brengen: Gods uiteindelijke overwinning en het aanbreken van een nieuw begin... The Break of Day.

Voorprogramma en eindtijd
Anna Waters (nieuwe zangeres van de band) zal een kort voorprogramma verzorgen. De verwachte eindtijd van het concert is 21.45 uur. Er is een pauze. Het betreft een concert met zitplaatsen.