Reserveer nu voor There is more, Martin Brand en Seraph!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 16 juni 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Ontmoetingskerk in Goes.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.7

Geweldig concert. Kinga heeft de stem van een engel. Niemand kan de boodschap zo vertolken als zij.
Andries

Het was een geweldige avond! Topmusici, geen steek laten vallen, Jeroen! ???? Dank!
Christine

We hebben genoten van deze avond! Prachtige muziek. We bewonderen je kracht en overgave Kinga! God’s zegen , we bidden voor jou en je gezin.
Essy

Weer een gezegende avond...zomaar een avond. Genoten van Vandaag...wat wil God Dit toch zegenen. Na Hem, dank ik Kinga en haar muziek begeleiders hiervoor. Vandaag ben ik vrij in Hem...en morgen ook.
Rebekka

Heb erg genoten, muziek met veel inhoud, troost en bemoediging!
Heleen

bijzonder waardevol bemoedigend kracht zomaar een paar woorden die mijn gevoel omschrijven Kinga ik wens je samen met je gezin, familie en vrienden van harte Gods nabijheid toe
Dinie

Kinga ik heb met veel bewondering van je genoten. Wat ben je een prachtige, krachtige en dappere vrouw vol liefde. Prachtig om te zien hoe God door jou heen werkt en hoe jij dit doorgeeft aan anderen. Ik bid om kracht en sterkte voor jou en je gezin.
Monica

Wat een prachtige avond, waarin Kinga straalt en ons meeneemt door haar leven, en ons laat zien dat vandaag de dag is om te leven. Kinga wat ben je een pracht vrouw, ik wens jou Gods zegen.
Rianca

Bijzonder mooi concert. Erg van genoten.
Christel

Kinga is een mooi mens, met een prachtige stem Bijzonder en indrukwekkend Sterk en bemoedigend, om van te leren, dank je wel Kinga voor je openheid, kwetsbaarheid en tevens je kracht. Ik had het niet willen missen.
Dieneke

Wat een indrukwekkend optreden van Kinga, om onder haar omstandigheden dit te kunnen zingen Kinga wat heb je een geweldige gave van onze Heer gekregen en daar mogen wij van meegenieten. Gods zegen voor jou en je gezin. De 2 muziekanten zijn ook geweldig.
Corrie Castel

Schitterende avond beleefd .Hoe Kinga ons meeneemt in haar leven .ziekte en verwerking doormiddel van muziek en zingen .Door het eenvoudig te benoemen opent ze deuren doe anders gesloten bleven .sterkte en waar mogelijk beterschap. Allen bedankt voor de medewerking en dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn .wat een bemoediging
Jan

Mooi, indrukwekkend, zo zuiver gezongen! Het straalde ervan af dat jullie er zelf ook erg van genoten en dat maakt het nog mooier en puur! Dankjewel voor deze avond!
Anneleen

Mooie avond, prachtige muziek. Teksten die je raken. Een eerlijk verhaal. Fijn om erbij te zijn.
Wilma Koppejan.

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018