Reserveer nu voor There is more, Martin Brand en Seraph!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 2 juni 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Jozefkerk in Assen.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.6

Ik vond het geweldig heb genoten. Dankjewel.
Aukje

Prachtig! Diep respect voor deze krachtige vrouw
Jeannette

Prachtig om de positieve dingen van het geloof te verwoorden en overbrengen vooral wanneer je "ongeneeslijk" ziek bent. Daar "kan je niet omheen". Dankbaar voor Kinga.
Henk

Om stil van te worden...en dan Zijn fluistering te horen... Alleen zijn....los moeten laten...zoeken...tasten...dwalen... En...STRALEN!
Ronald

Prachtig concert met een lach en een traan. Wat een kracht,liefde en kwetsbaarheid wat voelbaar was
Petra Knap

Beste Kinga. Jouw levensverhaal in zang en muziek uitgedrukt. Zo mooi en puur gezongen en gespeeld. Ontroerend. Wij wensen je veel kracht en Gods nabijheid toe.
Familie Kuipers

Ontroerend mooi
peter

Dank je wel Kinga voor het prachtige concert. Wat heb ik genoten! Van een avond vol bemoediging en getuigenis door jouw prachtige liederen heen!
Loes

Sjonge wat hebben wij genoten en wat zal God genieten van jullie muziek, woorden, houding... bedankt voor een prachtige avond!
Jopy & Marloes

Geweldig! Een vrouw naar Gods hart.Wat een kracht en energie geeft ze door.Door de kracht van haar Geloof.
Maria

Wat hebben we een mooie avond gehad! Zo puur! Het komt uit je hart Kinga en dat wordt opgepakt! Hartelijk dank en Gods onmisbare zegen op je verdere werk en in je gezin!
Geja

Prachtig, ontroerend. Ik heb genoten. Het heeft me heel erg goed gedaan. Dank je wel Kinga en medewerkers voor deze bijzondere avond.
Marjolein uit Groningen.

Het was een prachtig, indrukwekkend en ingetogen avond. Respect voor Kinga en haar mannen.
Marjoleine

Prachtig wat een mooie en ontspannen avond. Zo pakkend die teksten en zo mooi uitgevoerd met een klein groepje muzikanten echt top!
Thea

Prachtig, Waardevol wat een mooie mensen dat ze hun talenten zo delen. Lieve Kinga wat fijn dat we je even een echte knuffel konden/mochten geven! Nogmaals dank voor de steun die wij uit jou liedjes/stem mochten halen, toen en ook nu nog!
Ikie en Nanda

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018