Joke Buis: Op Verzoek

Zwolle, Opstandingskerk, zaterdag 23 juni 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Joke Buis voor nieuwe data.

Info

Wie al eens een concert van Joke Buis en haar band bezocht, weet dat de optredens vaste ingrediënten hebben. Gezelligheid en nostalgie en het grote enthousiasme waarmee bekende en soms oudere liederen massaal meegezongen worden. Voor haar nieuwe concertreeks ‘Op Verzoek’ laat Joke je nu zelf mee kiezen welke liederen op zo’n avond de revue passeren.

“Mijn band en ik hebben zo genoten van de ‘Johannes de Heer’ concerten en de afgelopen ‘Kerst Bij Joke Tour” vertelt Joke. “Het gaf iedere keer weer een bijzondere warmte als het publiek zelf meezong bij favoriete liederen zoals ‘Lichtstad Met Uw Paarlen Poorten’. Die ervaring namen we mee toen we gingen nadenken over nieuwe concerten. We willen de mensen nu de gelegenheid geven om vooraf mee te beslissen, welke liederen we gaan zingen. Denk daarbij aan gezangen, Joh. de Heer liederen en klassiekers uit de opwekkingsbundel.”

Deze selectie bepaalt de verschillende avonden. “De keuzes zullen per stad vast verschillen” aldus Joke, “maar dat maakt het ook zo leuk! Geen avond zal hetzelfde zijn en de mensen in de zaal zijn zo hopelijk nog meer betrokken dan we al hebben meegemaakt. Op verzoek spelen is spannend, maar voelt goed. We merken dan dat we samen de avond beleven!”

Uw keuze
Na reserveren wordt u in de bevestigingsmail uitgenodigd uw favoriete liederen door te geven via een speciaal (online) formulier. Per locatie wordt de 'top-5' van het publiek verwerkt in het programma.