Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 30 juni 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Oostpoort in Gouda.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.1

Verlies de trompettist niet uit het oog. Thomas was dacht ik zijn naam en geef hem ook zijn verzoeknummer. ???? Leuk de interactie met de snartphones.
Emanuel

Echt een fantastische avond gehad! Heerlijk meegezongen en genoten! Wat is Joke enthousiast in geloof, en de band is geweldig!
Yvonne en Giulia

Geweldige avond gehad
Anja

Ik vond het een fijne avond. Ik was met 3 oudere dames, die vonden het te hard zodat 2 van hen met de pauze naar huis wilden. Gelukkig kon ik hen ervan overtuigen om te blijven en daar hadden ze achteraf toch geen spijt van gehad.
Hélène Reparon

Het concert is een feest, het ontroert, maakt blij en geeft moed en kracht
Hennie

Super, enthousiast, herinneringen, genoten!
Lydia

Ik heb een fantastische avond gehad. Heerlijk gezongen voor de Heer, ik heb genoten. Het was heel gevarieerd, heel fijn. ah (73j)
aat

Een mooie geloofsopbouwende avond gehad Mooie liederen en goed gepresenteerd. Met kerst zijn wij er zeker weer bij
Piet Boekhoud

Geweldige avond gehad, genoten van zang en top band!
Monique

Ik was er samen met mijn vader. Voor hem waren de arrangementen wat te hip, door de band. Voor mij maakte het dat juist meer toegankelijk. Leuke enthousiaste band, muzikanten hadden veel lol met elkaar! Ik heb genoten. Enige minpunt, wat Joke voor het concert voor los over wat mensen hadden geschreven ging veel te snel. Mijn vader miste het volledig en ik miste gedeeltes. Dat was jammer en deed geen recht aan de inhoud.
Annemieke

Wat een mooie en schitterende avond het heeft mij weer heel erg bemoedigd
Gerrit Jan

Wij hebben erg genoten van zang en gekozen liederen, ook van het stukje amusement, en heel fijn om met zoveel mensen de lof tot de Heere God te mogen delen.
Pieternella en Jan

Het was een heerlijke avond. Van a tot z genoten. Joke een prachtige stem en warme persoonlijkheid. En een geweldige goede en gezellige band. Voor herhaling vatbaar!
Carmini

Wat een enthousiasme, heerlijk!
Chris

We hebben weer genoten . De zang en zeker de .muzikanten . Volgende keer graag in Noord Holland!
Jan van Twuiver

geweldige avond
hubert en Annet

Jezus zei: ik loof U, Vader,Heer van hemel aarde en begon te juichen,(Lucas 10) dat deden wij zaterdagavond ook, ik was blij en juichte ook voor de Heer.Fijn om dat met andere broeders en zusters tot uiting te laten komen.Ga zo door Joke!! BEDANKT
joop steenhuis

Echt een fantastische avond gehad
Tineke

Superleuke , ontspannen avond gehad. Wat een enthousiasme :-)
Judith

Fantastische avond gehad. We hadden 2 vrienden meegenomen en die hebben er ook volop van genoten. Nu lekker nagenieten met de cd's.
Bram Wiebenga

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018