Joke Buis: Op Verzoek

Gouda, De Oostpoort, zaterdag 30 juni 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Pieternella En Jan
Wij hebben erg genoten van zang en gekozen liederen, ook van het stukje amusement, en heel fijn om met zoveel mensen de lof tot de Heere God te mogen delen.
Chris
Wat een enthousiasme, heerlijk!
Aat
Ik heb een fantastische avond gehad. Heerlijk gezongen voor de Heer, ik heb genoten. Het was heel gevarieerd, heel fijn. ah (73j)
Lydia
Super, enthousiast, herinneringen, genoten!
Joop Steenhuis
Jezus zei: ik loof U, Vader,Heer van hemel aarde en begon te juichen,(Lucas 10) dat deden wij zaterdagavond ook, ik was blij en juichte ook voor de Heer.Fijn om dat met andere broeders en zusters tot uiting te laten komen.Ga zo door Joke!! BEDANKT
Piet Boekhoud
Een mooie geloofsopbouwende avond gehad Mooie liederen en goed gepresenteerd. Met kerst zijn wij er zeker weer bij
Bram Wiebenga
Fantastische avond gehad. We hadden 2 vrienden meegenomen en die hebben er ook volop van genoten. Nu lekker nagenieten met de cd's.
Gerrit Jan
Wat een mooie en schitterende avond het heeft mij weer heel erg bemoedigd
Emanuel
Verlies de trompettist niet uit het oog. Thomas was dacht ik zijn naam en geef hem ook zijn verzoeknummer. ???? Leuk de interactie met de snartphones.
Hennie
Het concert is een feest, het ontroert, maakt blij en geeft moed en kracht
Paula Kemperman
Weer geweldig genoten, geïnspireerd en bemoedigd door Joke en band! Pim, mijn zoon, is nu ook 'aangestoken' ???? ????
Carmini
Het was een heerlijke avond. Van a tot z genoten. Joke een prachtige stem en warme persoonlijkheid. En een geweldige goede en gezellige band. Voor herhaling vatbaar!
Yvonne En Giulia
Echt een fantastische avond gehad! Heerlijk meegezongen en genoten! Wat is Joke enthousiast in geloof, en de band is geweldig!
Monique
Geweldige avond gehad, genoten van zang en top band!
Anja
Geweldige avond gehad
Annemieke
Ik was er samen met mijn vader. Voor hem waren de arrangementen wat te hip, door de band. Voor mij maakte het dat juist meer toegankelijk. Leuke enthousiaste band, muzikanten hadden veel lol met elkaar! Ik heb genoten. Enige minpunt, wat Joke voor het concert voor los over wat mensen hadden geschreven ging veel te snel. Mijn vader miste het volledig en ik miste gedeeltes. Dat was jammer en deed geen recht aan de inhoud.
Tineke
Echt een fantastische avond gehad
Hélène Reparon
Ik vond het een fijne avond. Ik was met 3 oudere dames, die vonden het te hard zodat 2 van hen met de pauze naar huis wilden. Gelukkig kon ik hen ervan overtuigen om te blijven en daar hadden ze achteraf toch geen spijt van gehad.
Jan Van Twuiver
We hebben weer genoten . De zang en zeker de .muzikanten . Volgende keer graag in Noord Holland!
Judith
Superleuke , ontspannen avond gehad. Wat een enthousiasme :-)

Info

Wie al eens een concert van Joke Buis en haar band bezocht, weet dat de optredens vaste ingrediënten hebben. Gezelligheid en nostalgie en het grote enthousiasme waarmee bekende en soms oudere liederen massaal meegezongen worden. Voor haar nieuwe concertreeks ‘Op Verzoek’ laat Joke je nu zelf mee kiezen welke liederen op zo’n avond de revue passeren.

“Mijn band en ik hebben zo genoten van de ‘Johannes de Heer’ concerten en de afgelopen ‘Kerst Bij Joke Tour” vertelt Joke. “Het gaf iedere keer weer een bijzondere warmte als het publiek zelf meezong bij favoriete liederen zoals ‘Lichtstad Met Uw Paarlen Poorten’. Die ervaring namen we mee toen we gingen nadenken over nieuwe concerten. We willen de mensen nu de gelegenheid geven om vooraf mee te beslissen, welke liederen we gaan zingen. Denk daarbij aan gezangen, Joh. de Heer liederen en klassiekers uit de opwekkingsbundel.”

Deze selectie bepaalt de verschillende avonden. “De keuzes zullen per stad vast verschillen” aldus Joke, “maar dat maakt het ook zo leuk! Geen avond zal hetzelfde zijn en de mensen in de zaal zijn zo hopelijk nog meer betrokken dan we al hebben meegemaakt. Op verzoek spelen is spannend, maar voelt goed. We merken dan dat we samen de avond beleven!”

Uw keuze
Na reserveren wordt u in de bevestigingsmail uitgenodigd uw favoriete liederen door te geven via een speciaal (online) formulier. Per locatie wordt de 'top-5' van het publiek verwerkt in het programma.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl