Trinity: The In Between - Nederland Tour

Amsterdam, Panama, vrijdag 5 oktober 2018, 19:15 - 21:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Elien
Ik heb genoten van Trinity, heerlijk muziek. Ga zo door, lekker gedanst en stond mooi vooraan! Superplekje.
Chris
Te gek! Super, helemaal goed! Wat een enthousiasme en een energie!
Trees
De eerste keer hebben we ze in Eindhoven gezien en dat was echt geweldig. Nu dan in Amsterdam. Wat een teleurstelling. Nagenoeg geen herkenbare liedjes. Liedjes in het Spaans klinken echt veel vrolijker. Geen inleiding bij de nummers. Kort programma. Nee, we waren teleurgesteld.
Mirjam
Geweldig ! Wat een energie en top muziek !!!
Maartje
Was gaaf! Wat een talenten zijn het! Het voelde wel als snel afgelopen met nog geen anderhalf uur.. maar ja, ik snap ook wel dat langer niet haalbaar is met de energie die ze geven ..
Aris
We zijn helemaal opgeladen naar huis gegaan en nog meer fan! Wat een enthousiasme en die 5e man, de toetsenist mag vaker mee!
Trinity Fan
Jongens, wij hebben enorm genoten! Wat een waanzinnig goede muzikanten zijn jullie.. en waar ik ook echt van kan genieten ;dat jullie met elkaar zoveel lol hebben tijdens het optreden.. onze moeder houdt wel van een avondje swingen, dit was haar verjaardagskado, ze is (wij zijn) helemaal uit haar (ons)dak gegaan ???? Tot 22 december ????

Info

Het betreft een concert met staanplaatsen. Vanaf 19.15-19.45 uur kun je genieten van een voorprogramma met singer-songwriter Claas P. Jambor.

Het is een bijzonder en spannend jaar voor de mannen van Trinity. Met het verhaal van hun nieuwe album “The In Between” trekken ze langs vele grote Europese festivals. De tour wordt gepast afgesloten met 7 feestelijke concerten in Nederland.

Leadzanger Elbert: ‘In dit album verkennen we wat echt belangrijk is in het leven. Stoppen we met zeker moeten weten. Leren we het mysterie omarmen. En ontdekken we dat God ons roept om op trektocht te gaan. Het leven is een reis, een groot 'In Between’ op weg naar huis'.

Dit najaar kun je met de band een knalfeest bouwen als ze in vol ornaat, met hun nieuwe show en vol van hun 'World Tour-verhalen' langs verschillende (pop)podia in Nederland trekken.

Kom luisteren en meezoeken naar ‘The In Between’, ontmoet de jongens na het concert bij de cd-tafel en laat meteen het spiksplinternieuwe album signeren.