Mozaïek Worship & Praiseconcert Kees Kraayenoord en Band

Amersfoort, Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst), vrijdag 2 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Info

Tijdens dit concert van Mozaiek Worship met Kees Kraayenoord en band kunnen jong en oud genieten van en meezingen met liederen over geloof, hoop en liefde.

Kees Kraayenoord wist zich al op jonge leeftijd geroepen om met zijn stem en muziek mensen te leiden in Gods aanwezigheid. Hij studeerde aan de Azusa theologische hogeschool en stichtte samen met zijn vrouw Mozaiek0318 in Veenendaal, een gemeente met als specifieke roeping de ontwikkeling van aanbidding en de toerusting van jonge aanbiddingsleiders in Nederland. Samen met Mozaiek Worship zal hij dit concert verzorgen.

Kees vertelt: "De aanbiddingsleider en songwriter Matt Redman zei: ‘The local church is the champions league for the worship leader’. Na jaren van reizen en on tour zijn ontdekte ik iets wat nu zo’n belangrijke waarde in ons leven is geworden: als aanbiddingsleider ben ik niet in eerste instantie geroepen om als artiest rond te reizen, maar vooral om de kerk te dienen en Gods kinderen in Zijn aanwezigheid te leiden."

"Inmiddels mag ik, samen met het voorgangersteam, mede leiding geven aan Mozaiek0318. Een onderdeel van onze visie als gemeente is dat we ernaar verlangen om andere gemeenten/kerken te helpen om te groeien in de bediening van aanbidding."

Het betreft een concert met zitplaatsen. De deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open, de verwachte eindtijd is 22.30 uur.