Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Alphen aan den Rijn, Theater Castellum, vrijdag 23 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Bruce
Top voorstelling, wij hebben heel erg genoten van de mooie liedjes afgewisseld met mooie, grappige en ontroerende verhalen van Matthijn. Super avond gehad!
Rianne
Onze grote complimenten voor Matthijn en zijn team die, door woorden en muziek te geven aan alledaagse, herkenbare en ook moeilijke thema’s, ons al lachend en soms een traan wegpinkend, een spiegel hebben voorgehouden. Heel veel dank, we hebben genoten!
Gerda
Geweldige voorstelling; sterke teksten, mooie liedjes, prima band. Grote fan van Matthijn!
Marjon
We hebben een ontzettende leuke, ontspannen avond gehad, lekker gelachen en geluisterd. Matthijn, bedankt, het was zéker de moeite waard, super gedaan. Ga zó door.
Saskia
Super leuk en herkenbaar. Er zaten mooie boodschappen in maar het draaide niet om 1 boodschap. Ik vond het echt heel leuk en heel mooi. Ook heel leuk om te zien hoe enthousiast mensen kunnen zijn als ze muziek maken!
Geeske
Wat hebben we gelachen èn genoten van de muziek, de liedjes, de teksten, de fijne groep muzikanten, kortom deze theateravond in Hotel de Hoop! Bedankt en....ga zo door!
Stefani
Het was weer super, ik nam iemand mee die niet wist of ze het leuk zou vinden maar zij was helemaal om. Bedankt Matthijn, een fantastisch begin van het weekend.

Info

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van de nieuwe cd 'Hotel de Hoop' en uit de vorige theaterprogramma's: