Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Zwolle, Theater Odeon, vrijdag 9 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

VdV
Mooi theater concert. Genoten.
Richard En Rianne
Leuke avond gehad, een echte aanrader!
Rudolf En Gretha Houweling
Wat een geweldige en inspirerende avond!! Muzikaal hoogtepunt, wat een musici en zo op elkaar ingespeeld. Enthousiast! Nog mooier was de eerlijkheid en kwetsbaarheid van Matthijn, gelardeerd met taalgrapjes en kwinkslagen. Maar ook mooi en leerzaam. Kortom een zeer waarde(n)volle avond. Matthijn, wat heb je talent! Veel zegen op je activiteiten!
Elma
Wat een gave om op deze manier kwetsbaarheid en kracht te laten zien
Henny
Ik heb weer genoten, fijn dat je naast ons in de regen wilt staan Matthijn! Dank voor je kwetsbaarheid en ontroerende liedjes
Mirjam
Mooi hoe je de woorden en muziek hebt gevonden en met zoveel passie je levensweg beschrijft.
Rita
Fantastisch! Emotioneel en hilarisch. Groot, maar ook heel klein...... genoten!!!
Hilly
Genoten van kwetsbare eerlijkheid omlijst door gepassioneerde muzikanten! Op het scherpst van de snede ik hou ervan!
Joke
Genoten van de avond, van de humor, van de liedjes. Kortom we hebben topavond gehad. Geweldig was het.
Ivo
Geweldig genoten mooie liedjes en voorstelling.
Willemieke
Wauw wat een mooi concert en het was ook erg mooi bedankt
Hilbert
Leuk programma, mooie liedjes. Knap om je zo kwetsbaar op te durven stellen met een lach en een traan. Herkenbare momenten???? goeie teksten. Goede muzikanten op het podium. Toch vond ik het geluid niet best. Rommelig gemixt, zang regelmatig moeilijk te verstaan.
Emmy Wolters
Voor de tweede keer ‘in’ Hotel de Hoop.. eerder in de Spiegel en nu in Odeon: opnieuw: een CADEAU zo’n avond met Matthijn en band!!
André En Aline
Het was een geweldige avond, vol humor maar met een serieuze en kwetsbare noot er in. Dank jullie wel Mattijn en band.
Jolanda
Opnieuw van begin tot eind genoten!
Albert
We (mijn vrouw en ik) hebben genoten van de luisterliedjes, de humor, de kwetsbaarheid die Matthijn laat zien. Zo herkenbaar en prachtig verwoord. Een gave om zo een programma neer te zetten, die aan het denken zet en je raakt. Soms was het jammer dat de muziek de inhoud zodanig overstemde, dat je de inhoud niet goed kon volgen. Maar de prachtige inhoud van de avond maakte alles goed.
Jan
Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek
Ilse
We kwamen niet meer bij van het lachen, een echte topavond
Willem Jan
Hotel de Hoop bleek 5?? te zijn. Prachtige liedjes, mooie verhalen! Het was top! Bedankt Matthijn & band!!
Evelien Mesman
Wederom een fantastische avond. Ik ben een van die zittenblijvers...weet je wel ;-)

Info

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van de nieuwe cd 'Hotel de Hoop' en uit de vorige theaterprogramma's:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl