Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Barendrecht, Theater Het Kruispunt, woensdag 28 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Ilona
Weer genoten. Van Matthijn en band kijk uit naar zijn volgende show
Jolanda W
Enorm genoten van de liedjes, de verhalen en bovenal het enthousiasme waarmee Matthijn en de muzikanten samen genieten van hun spel. Genoten ook van de uitstraling van de drummer!! Wat kunnen jullie prachtig muziek maken, prachtig zingen. Leuke grappen, diepzinnige verhalen en God heel dichtbij en eerlijk!!! Ik was er voor de 2de keer maar genoot net zo als bij de eerste keer!
Menno Van Bebberen
Voor het eerst naar een show van Matthijn Buwalda geweest. Zeer geslaagd en zou zo nog een keer gaan!
Nienke
Mooie mengeling van kwetsbaarheid en humor, meer dan de moeite waard!
Diana
Wij vonden het fantastisch! super goede combi van de goede liedjes en geweldige cabaret.
Monique
Wederom geweldig, ik was er voor de tweede keer en heb weer met bewondering ervaren hoe talentvol Matthijn is. Een lach en een traan, TOP!
Martijn En Jessica
Het was in één woord: Fantastisch! We hebben enorm genoten!
Rianne
GEWELDIG!!! Martijn en de band, jullue zijn geweldig. De humor en de prachtige liederen. Wat een woordenkunstenaar! Volgende keer zijn we weer van de partij!!
Wilma
Heel mooi programma. Een lach en een traan. Wat een enthousiasme stralen jullie uit! Tip voor zangeres: kleed je iets meer aan
Joshua En Martine
Een hele bijzondere avond, veel gelachen, wat traantjes gelaten, maar vooral geraakt door de ziel van de muziek.
Neline Van Den Adel-Bikker
Wouw wat heb ik gelachen , maar ook echt zitten genieten van de gave liedjes. Bedankt voor de onwijs fijne avond!!
Nella
In 1 woord prachtig!! Herkenbaar, zo eerlijk, meeslepend, humoristisch en ontroerend. Er zit alles in en nog meer om bemoedigd en opgebouwd te worden en een avond uit te beleven. Dank je wel Mattijn en team!
Eline
Enorm genoten! Ontroerd bij totdat de wind draait. Zo herkenbaar, prachtige teksten. De zingende dame zat er soms wat naast en viel einde van de zinnen wat weg maar heeft een prachtig kleurende stem. Onwijs genoten van de humor. Zo knap hoe alles weer samenkomt!
Ria
Een geweldige avond gehad met broer schoonzus vriend en vriendin en man lief..heerlijk..smaakt naar meer
Ada
Genoten van zijn voorstelling en weergaloze band . Wat een woordkunstenaar ! Humor en ontroering !
Erwin
Ik was er voor de tweede keer bij Hotel de Hoop en wat was het weer geweldig! Zoveel humor, maar ook zoveel gevoel... Bedankt Matthijn! Ga zo door, ik kijk uit naar een volgende show. Jouw bandleden zijn ook stuk voor stuk toppers!

Info

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van de nieuwe cd 'Hotel de Hoop' en uit de vorige theaterprogramma's: