Ilse Bevelander: Was het de winter maar

Dronten, Theater de Meerpaal, zondag 7 oktober 2018, 15:00 - 17:30 uur

Info

Ilse Bevelander brengt met haar nieuwe kleinkunstprogramma “Was het de winter maar”, gemaakt met het Jan Willem van Delft Trio, een voorstelling met liedjes en verhalen over de gewoontes van de jaargetijden.

Een voorstelling over zomerliefdes, herfstkabouters, winterslaap en lentekriebels. En vragen als "Wat moet ik aan vandaag?!" Elk seizoen is anders, maar toch weet je ongeveer wat er komt. Maar wat als een seizoen je niet past?

Ilse Bevelander heeft een brede opleiding gehad (conservatorium Zang Lichte Muziek en Docent Muziek) en werkte in diverse muziektheaterprogramma’s van De Vliegende Speeldoos, waar ze nog steeds de muziek voor schrijft, en Over Schapen Enzo.

Jan Willem van Delft Trio
Het Jan Willem van Delft trio bestaat uit Jeroen Vrolijk (drum), Mark Dekkers (bas) en Jan Willen van Delft (piano). Zij hebben al met veel artiesten samen gewerkt als Sharon Kips, Denise Jannah, Elise Mannah en een jaar geleden hebben het trio en Ilse haar debuutalbum opgenomen. Deze samenwerking beviel hen beiden zo goed dat ze de handen ineen hebben geslagen en een theaterprogramma hebben gemaakt.