NederlandsContact

Theaterweekend 2019

Helvoirt (bij Den Bosch), Bezinningscentrum Emmaus, vrijdag 18 januari - zondag 20 januari 2019

Info
Tickets
Vragen

Dit trainingsweekend onder leiding van Carla Veldhuis is een plek waar je groeit in je gaven en in je relatie met God. Een team van 22 docenten en medewerkers geven les in bewegingskunst en schilderen vanuit Gods hart. Een uitdagend programma boordevol hoofdvakken en workshops op het gebied van theater en dans en beeldende kunst, in verschillende niveaus.

Er zijn 11 verschillende disciplines om als hoofdvak te kiezen. Het zijn dagen vol inspiratie en persoonlijke vrijheid en bemoediging. Tijdens het weekend staat God centraal en kunnen deelnemers in een veilige setting leren, ongeacht hun niveau en leeftijd.

‘Nooit eerder was de noodzaak zo groot voor creatieve kunsten die naar God wijzen. Kunst is Gods cadeau aan ons.’ - Carla Veldhuis.

Podiumkunst en Beeldende kunst voor God

 • Volg één van de 11 hoofdvakken en meerdere workshops. Geniet van creatieve worship, inspiratiesessies, beeldende meditatie en een voorstelling op de zaterdagavond. Als afsluiting geef je zelf ook een voorstelling met je klas.
 • Beeldende kunsten: 2 hoofdvakken: Profetisch (mixed media) schilderen, Bible arts journaling.
 • Podiumkunsten: 8 hoofdvakken: Dans modern (gevorderd), worshipdans (beginners), toneel, cabaret-drama, streetdance, mime, toneel voor kinderen, storytelling.

  Kijk voor meer achtergrondinformatie op de website van het Theaterweekend.

 • Tickets


  Noord-Brabant Den Bosch Theater Theaterweekend

  Theaterweekend

  Dit trainingsweekend onder leiding van Carla Veldhuis is een plek waar je groeit in je gaven en in je relatie met God. Een team van 22 docenten en medewerkers geven les in bewegingskunst en schilderen vanuit Gods hart.