Kerst met LEV: Wat een geweldige nacht!

Amersfoort, Kruispunt, vrijdag 7 december 2018, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Anita
Erg mooi!
Henk
Bemoedigend, prachtig vertolkte kerstboodschap, inspirerend en huiswerk meegekregen: Lichtdrager zijn
Pim
Prachtige avond! Mooie voorbereiding voor Kerst
Johanna Winkel
Wat een "geweldige" muzikale kerstviering! Prijzen van Hem en uitzien naar Zijn Koninkrijk!
Karin
Top avond! Mooie locatie. Prima georganiseerd ????
Elise
Prachtige avond! Mooi! Tot eer van God en geweldige muzikanten!
Robin
Was een fantastische avond
Annemarie
Genoten, wat een geweldige avond. Mooi, ontroerend, eerbied voor God. Prijst hem!
Hans Neerings
Wat een fantastische avond!! Heerlijke liederen op een schitterende ambiance en lekker actief mee zingen alles ter ere van onze Heer en Heiland Amen
Ardine
Een mooie boodschap in een vrolijk en eigentijds jasje. Een avond genieten van prachtige muziek gespeeld door een band die duidelijk geniet van alles en elkaar - de blijdschap werkt aanstekelijk :)
Mirjam
Wat een geweldige.... avond, Bedankt hiervoor. Wij komen zeker weer eens terug!
Valesca
Het was echt een geweldige nacht!! Uh avond
Elien
Het was een mooie avond met mooie liederen, samen zingen vind ik altijd fijn!
Theo En Hetty
Genoten van deze prachtige avond. Het aanbidden van onze God en uitzien naar Zijn koninkrijk.
Fred Doodkorte
Prachtige avond! Mooie liederen, nieuwe en bekende, pakkende nummers. Mooie opbouw, topmuzikanten, gave cellist ook. Heel erg het komen en meedoen waard. Was een avond tot eer van God! Was mooi om daar ook mee af te sluiten: ere zij God! Amen!
Paula
Genoten van een geweldig concert, mooie liederen en ook de begeleidende muziek is spetterend> Goed verzorgd met de gluhwein bij binnenkomst en het andere lekkers.
Justine Van Beest-van Der Tuuk
Super gaaf fantastisch mooi concert. Mooi geluid was zeker goed licht ook ..voor foto's was het licht wat minder.. Maar dat kan ook grotendeels aanmijn camera liggen. Het licht was gaaf voor het uitzicht ..band stond als een huis. En echt genoten!!! God zij de eer.
Hester
Bedankt voor deze mooie avond! We hebben genoten. Mooie combi van de positieve kerstboodschap maar ook de moeilijke kanten die er ook zijn bij kerst. Mooie avonden gewenst en tot in Zwolle dan mag ik het nog een keer meebeleven!
Roel & Ans
We waren op de fiets gekomen en werden met chocomel & gluwein verrast om even op te warmen, we hadden een mooi plekje, goed dat de stoelen verspringen zodat je over schouders kijkt en niet tegen hoofden aankijkt. Het was mooi eerbiedig,maar ook uitbundig, gezellig aangekleed met kerstbrood en choclaatjes. wat knap dat je zo goed fluit, of muziekinstrumenten kan bespelen....kortom veel talenten die jullie benutten om God groot te maken. super dank jullie wel !!!!!
Marijke
Bedankt voor deze mooie avond.Wat zijn jullie een geweldige mooie band.. prachtige avond.

Info

Na de enthousiaste reacties op de uitverkochte kerstconcerten van de afgelopen twee jaar, gaat LEV kerst dit jaar eens écht goed vieren! En dat doen ze met het uitbrengen van een eigen kerstalbum én een feestelijke kersttour door heel Nederland. Bij binnenkomst kun je een heerlijke sfeer verwachten met fakkels, glühwein, warme choco en lekkere hapjes. Daarna wordt het een avond lang genieten van mooie nieuwe kerstliederen en natuurlijk de bekende, tijdloze kerstklassiekers.

Kom ook en laat je meenemen naar die geweldige nacht, 2000 jaar geleden, toen de Zoon van God werd geboren in een eenvoudige stal in Bethlehem. Vier samen de geboorte van Jezus en ontdek wat Zijn komst naar de wereld voor jou vandaag betekent.

Een aantal reacties na de kerstconcerten van vorig jaar:

Prachtig concert! Gods liefde en warmte, je voelde het gewoon. Mooie liederen! De samenzang uit 800 kelen: indrukwekkend. Het was een avond tot eer van God - Jacob

Mooie nieuwe liederen met prachtige teksten. Ik heb genoten, ook van jullie uitstraling en de fijne sfeer. Gaaf concert! - Gerda

Voor de eerste keer een concert van LEV mee gemaakt. Het was fantastisch! Wat fijn om zó samen Kerst te mogen vieren - Yvonne

Je bent welkom vanaf 19.00 uur om te genieten van de kerstsfeer en elkaar te ontmoeten. De aanvang van het concert is om 20.00 uur en er is een pauze in het programma. De avond is afgelopen om ongeveer 22.15 uur.