Kerst met LEV: Wat een geweldige nacht!

Vriezenveen, Grote Kerk, zaterdag 15 december 2018, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Arri
Het was een geweldige mooie avond! De moeite waard om te gaan! Zo mooi om ook samen de oude kerstliederen te zingen en die nieuwe passen er zo weer tussen. God is groot!!
Carolien
Het was schitterend. Echt een avond van bezinning en genot van de liefde van God voor ons..
Ina
Het was een geweldige mooie avond, mooi om samen oude en nieuwe kerstliederen te zingen. Samen Gods licht doorgeven op een bijzonder mooie manier!
Marianne
Samen met Bram (10jaar) genoten van deze geweldige avond ...kerst komt zo heel dichtbij, de liedjes raken ons! ook door het bespelen van de prachtige muziekinstrumenten!!
Fenny
Super mooie avond!! Ga zodoor om Gods woord te delen.

Info

Na de enthousiaste reacties op de uitverkochte kerstconcerten van de afgelopen twee jaar, gaat LEV kerst dit jaar eens écht goed vieren! En dat doen ze met het uitbrengen van een eigen kerstalbum én een feestelijke kersttour door heel Nederland. Bij binnenkomst kun je een heerlijke sfeer verwachten met fakkels, glühwein, warme choco en lekkere hapjes. Daarna wordt het een avond lang genieten van mooie nieuwe kerstliederen en natuurlijk de bekende, tijdloze kerstklassiekers.

Kom ook en laat je meenemen naar die geweldige nacht, 2000 jaar geleden, toen de Zoon van God werd geboren in een eenvoudige stal in Bethlehem. Vier samen de geboorte van Jezus en ontdek wat Zijn komst naar de wereld voor jou vandaag betekent.

Een aantal reacties na de kerstconcerten van vorig jaar:

Prachtig concert! Gods liefde en warmte, je voelde het gewoon. Mooie liederen! De samenzang uit 800 kelen: indrukwekkend. Het was een avond tot eer van God - Jacob

Mooie nieuwe liederen met prachtige teksten. Ik heb genoten, ook van jullie uitstraling en de fijne sfeer. Gaaf concert! - Gerda

Voor de eerste keer een concert van LEV mee gemaakt. Het was fantastisch! Wat fijn om zó samen Kerst te mogen vieren - Yvonne

Je bent welkom vanaf 19.00 uur om te genieten van de kerstsfeer en elkaar te ontmoeten. De aanvang van het concert is om 20.00 uur en er is een pauze in het programma. De avond is afgelopen om ongeveer 22.15 uur.