NederlandsContact

Kerst met LEV: Wat een geweldige nacht!

Surhuisterveen, De Flambou, zondag 16 december 2018, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Christa
Een schitterende avond prachtige liederen we hebben genoten.
Albert Van Kammen
Weer een prachtig kerstconcert beleefd, bedankt Lev
Gerda Teeninga
Prachtige avond!
Annette
Ik ben er blanco in gegaan. Want kende hen niet! Maar heb genoten!
Aletta
Een geweldige avond. Van de muziek en (samen)zang genoten. Volgend jaar weer
Alie Renkema
Wat een prachtige avond .samen met zo veel christenen kerst te vieren met lev .
Petra
Wel jammer dat je nu voor de koffie moest betalen, was vorig jaar niet zo
Agnes
Het was weer geweldig
Willem En Dieuwke
Een geweldige Kerstviering met elkaar gehad! We hebben heel erg genoten. Was onze eerste keer bij een concert van Lev, zeker niet de laatste keer! Blij met de nieuwe CD! We wensen jullie Gods' zegen!
Lolke
Geweldig vooral wat een geweldige nacht kippelvel echt goed volgen jaar weer, de afschijving hoe lang duurt dat er was nog niets afgeschreven bedankt. goede kerst Gods zegen in 2019.
Wabe
Was een geweldig mooie avond
Corrie
Wat een prachtige avond was het met LEV en samen met zovelen God grootmaken Wat een mooie liederen en zulke mooie muziek bedankt LEV
Hammie
Een tipje van de sluier opgelicht wat een heerlijke avond, wat zal het mooi en vredig zijn als Jezus weer komt.
Kees
Wat een mooie teksten, met diepgang. Mooie muziek en een fijne sfeer.
Janna
Wauw! Genoten ,wat een prachtige avond!
Jannes
Een heerlijke avond vol gezellig en leuke meezing muziek, maar met een diepere laag. We hebben heerlijk genoten!
Jan En Hennie
Het was een geweldige avond! Mooi om met zoveel mensen samen te zingen. De nieuwe kerstnummers zijn een prachtige toevoeging voor de kerken. Hun enthousiasme is mooi om te zien!
Jeltsje
Super, we hebben genoten van de prachtige nummers en samenzang????????????
Klaas
Wat een GEWELDIGE NACHT/AVOND.????????

Info

Na de enthousiaste reacties op de uitverkochte kerstconcerten van de afgelopen twee jaar, gaat LEV kerst dit jaar eens écht goed vieren! En dat doen ze met het uitbrengen van een eigen kerstalbum én een feestelijke kersttour door heel Nederland. Bij binnenkomst kun je een heerlijke sfeer verwachten met fakkels, glühwein, warme choco en lekkere hapjes. Daarna wordt het een avond lang genieten van mooie nieuwe kerstliederen en natuurlijk de bekende, tijdloze kerstklassiekers.

Kom ook en laat je meenemen naar die geweldige nacht, 2000 jaar geleden, toen de Zoon van God werd geboren in een eenvoudige stal in Bethlehem. Vier samen de geboorte van Jezus en ontdek wat Zijn komst naar de wereld voor jou vandaag betekent.

Een aantal reacties na de kerstconcerten van vorig jaar:

Prachtig concert! Gods liefde en warmte, je voelde het gewoon. Mooie liederen! De samenzang uit 800 kelen: indrukwekkend. Het was een avond tot eer van God - Jacob

Mooie nieuwe liederen met prachtige teksten. Ik heb genoten, ook van jullie uitstraling en de fijne sfeer. Gaaf concert! - Gerda

Voor de eerste keer een concert van LEV mee gemaakt. Het was fantastisch! Wat fijn om zó samen Kerst te mogen vieren - Yvonne

Je bent welkom vanaf 19.00 uur om te genieten van de kerstsfeer en elkaar te ontmoeten. De aanvang van het concert is om 20.00 uur en er is een pauze in het programma. De avond is afgelopen om ongeveer 22.15 uur.

Tickets


Samen zingen Kerstconcerten LEV Surhuisterveen Friesland

LEV

LEV is Hebreeuws voor het woord hart en tevens de missie van de band. We hebben een hart voor God, mensen en muziek. We schrijven liederen vanuit ons hart en daarmee hopen we het hart van de luisteraar te bereiken en te raken.

Wat een geweldige nacht!
CD: Wat een geweldige nacht!