Kerst met LEV: Wat een geweldige nacht!

Arnhem, Kruiskerk, vrijdag 21 december 2018, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Betty
De eerste keer naar een concert van Lev. Heb echt genoten, wat een sfeer, en prachtige teksten en muziek! Geweldige avond.
Hennie
Echt een kerstgevoel gekregen, een inspirerende avond.
Gerdien
Ik was voor de eerste keer bij een concert van LEV. Ik heb echt genoten! Wat een sfeer, en wat een prachtige teksten en muziek. Mooi om dit bij te wonen zo vlak voor het kerstfeest. Aanrader.
Astrid
Voor het eerst bij een concert aanwezig geweest! Echt genoten! Mooi zo vlak voor kerst. Ook goed dat er aandacht werd besteed aan de mensen voor wie kerst juist een moeilijke tijd van het jaar is. In het verleden heb ik heel erg geworsteld in deze tijd en ik weet dat het voor velen in mijn omgeving nog steeds lastig is (werk vooral), dus het raakte me wel!
Pien
Bedankt voor het concert. Veel aandacht voor sfeer en licht. Dat heb ik gewaardeerd. Wie was die leuke enthousiaste vrouw links die percussie deed en achtergrond stem? Tip voor de volgende keer: stellen jullie je even voor aan de zaal! En zorg dat het praten tussen de liederen door vloeiender verloopt.
Roelie
Prachtige avond gehad.
Jan Christiaan Nieuwenhuis
Geweldige avond gehad. Mooie kerstliederen in hedendaags jasje. Stukje van de hemel geproefd.
Thirza
Voor 't eerst naar dit concert geweest en geen spijt van gehad. Geweldige avond gehad! Prachtige liederen,heerlijke samenzang. Mooie verwijzing van kribbe naar kruis. Volgend jaar weer?
Anneke
Wat een feest! Prachtige muziek, zang en samenzang, ik heb genoten! Geweldige Kerstdagen toegewenst iedereen!
Corinne
Prachtige sfeervolle avond. Leuk dat we werden verwelkomd met warme chocolademelk en kerststol.
Wim
Wat een geweldige avond

Info

Na de enthousiaste reacties op de uitverkochte kerstconcerten van de afgelopen twee jaar, gaat LEV kerst dit jaar eens écht goed vieren! En dat doen ze met het uitbrengen van een eigen kerstalbum én een feestelijke kersttour door heel Nederland. Bij binnenkomst kun je een heerlijke sfeer verwachten met fakkels, glühwein, warme choco en lekkere hapjes. Daarna wordt het een avond lang genieten van mooie nieuwe kerstliederen en natuurlijk de bekende, tijdloze kerstklassiekers.

Kom ook en laat je meenemen naar die geweldige nacht, 2000 jaar geleden, toen de Zoon van God werd geboren in een eenvoudige stal in Bethlehem. Vier samen de geboorte van Jezus en ontdek wat Zijn komst naar de wereld voor jou vandaag betekent.

Een aantal reacties na de kerstconcerten van vorig jaar:

Prachtig concert! Gods liefde en warmte, je voelde het gewoon. Mooie liederen! De samenzang uit 800 kelen: indrukwekkend. Het was een avond tot eer van God - Jacob

Mooie nieuwe liederen met prachtige teksten. Ik heb genoten, ook van jullie uitstraling en de fijne sfeer. Gaaf concert! - Gerda

Voor de eerste keer een concert van LEV mee gemaakt. Het was fantastisch! Wat fijn om zó samen Kerst te mogen vieren - Yvonne

Je bent welkom vanaf 19.00 uur om te genieten van de kerstsfeer en elkaar te ontmoeten. De aanvang van het concert is om 20.00 uur en er is een pauze in het programma. De avond is afgelopen om ongeveer 22.15 uur.