Kerst met LEV: Wat een geweldige nacht!

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 22 december 2018, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Lisette Verboom
Prachtige avond! Wat een bemoediging en liefde en wat een feest! Absoluut voor herhaling vatbaar.
Elizabeth Scheepbouwer
In een woord: heerlijk!!
Jan
Geweldig, wat een sfeer, wat een warmte, wat een blijdschap.
Petra Van Aalst
Feest van genade!
Gerda
Meer dan een geweldig kerstconcert. Overtrof mijn verwachtingen. Voor herhaling vatbaar. Tot 2019!
Jeanet
GENOTEN!
Johan
Geweldig concert en een heerlijke sfeer
Corné
Een geweldig mooie avond gehad! Wat een heerlijke muziek! En het plezier en enthousiasme van deze muzikanten spat er vanaf! Genieten!
Matthijs
Geweldig mooie en sfeervolle avond! Erg goede muzikanten bij elkaar die met plezier muziek maken en het publiek meeneemt in het verhaal. Mooie combinatie van luisteren en samen zingen.
Jaap-Willem
Het was weer een fantastische avond. Volgend jaar weer!
Jan
Wat een geweldige avond!
Guido
Wat een heerlijk kerstconcert! Het enthousiasme van de veelzijdige gitarist en de extra zangeres waren aanstekelijk. De drummer en toetsenist professioneel, de bassist is een topper en alles bij elkaar een topband! Mooie nummers, fijn gezongen. Wat een geweldige nacht!
Robert
Een geweldige avond. Mijn vrouw en ik hebben genoten van de mooie liederen. Dank jullie wel .
Simone
Een geweldig concert, we hebben genoten!!
Ingrid
Het was een super avond!! Heel muzikaal en ook hartverwarmend. Jullie kunnen met de oude nummer zo iets nieuws maken en ook met een grote juichfactor. Jullie eigen nummers zijn ook super. De nieuwe nummers worden heel veel gedraaid, ook door onze tieners!!
Ria
Heerlijke avond gehad..nog nooit bij een concert van hun geweest..zeker voor herhaling vatbaar
Fred
Het was super geweldig!
Ada
Wat een geweldige avond !!
Marga
Fantastisch. Mooie combinatie muziek instrumenten. Fijne samenzang
Frits
Een geweldig mooie avond en wat een prachtige liederen allemaal tot eer van GOD! Bedankt Freek, Liesbeth en de andere bandleden.

Info

Na de enthousiaste reacties op de uitverkochte kerstconcerten van de afgelopen twee jaar, gaat LEV kerst dit jaar eens écht goed vieren! En dat doen ze met het uitbrengen van een eigen kerstalbum én een feestelijke kersttour door heel Nederland. Bij binnenkomst kun je een heerlijke sfeer verwachten met fakkels, glühwein, warme choco en lekkere hapjes. Daarna wordt het een avond lang genieten van mooie nieuwe kerstliederen en natuurlijk de bekende, tijdloze kerstklassiekers.

Kom ook en laat je meenemen naar die geweldige nacht, 2000 jaar geleden, toen de Zoon van God werd geboren in een eenvoudige stal in Bethlehem. Vier samen de geboorte van Jezus en ontdek wat Zijn komst naar de wereld voor jou vandaag betekent.

Een aantal reacties na de kerstconcerten van vorig jaar:

Prachtig concert! Gods liefde en warmte, je voelde het gewoon. Mooie liederen! De samenzang uit 800 kelen: indrukwekkend. Het was een avond tot eer van God - Jacob

Mooie nieuwe liederen met prachtige teksten. Ik heb genoten, ook van jullie uitstraling en de fijne sfeer. Gaaf concert! - Gerda

Voor de eerste keer een concert van LEV mee gemaakt. Het was fantastisch! Wat fijn om zó samen Kerst te mogen vieren - Yvonne

Je bent welkom vanaf 19.00 uur om te genieten van de kerstsfeer en elkaar te ontmoeten. De aanvang van het concert is om 20.00 uur en er is een pauze in het programma. De avond is afgelopen om ongeveer 22.15 uur.