Kerst met LEV: Wat een geweldige nacht!

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 22 december 2018, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Corné
Een geweldig mooie avond gehad! Wat een heerlijke muziek! En het plezier en enthousiasme van deze muzikanten spat er vanaf! Genieten!
Ada
Wat een geweldige avond !!
Gerda
Meer dan een geweldig kerstconcert. Overtrof mijn verwachtingen. Voor herhaling vatbaar. Tot 2019!
Elizabeth Scheepbouwer
In een woord: heerlijk!!
Jaap-Willem
Het was weer een fantastische avond. Volgend jaar weer!
Marga
Fantastisch. Mooie combinatie muziek instrumenten. Fijne samenzang
Nelma
Enorm genoten. Wat een fijne avond was het.
Jan
Geweldig, wat een sfeer, wat een warmte, wat een blijdschap.
Johan
Geweldig concert en een heerlijke sfeer
Henk
WOW!!!!! GEWELDIG
Karin
Was fantastisch! Wij hebben genoten!
Ria
Heerlijke avond gehad..nog nooit bij een concert van hun geweest..zeker voor herhaling vatbaar
Jan
Wat een geweldige avond!
Deb.
Wat een GEWELDIGE nacht!!!! (Avond ????)
Robert
Een geweldige avond. Mijn vrouw en ik hebben genoten van de mooie liederen. Dank jullie wel .
Johan
Wat een geweldige mooie avond. Ik was samen met een vriend die herstel krijgt bij de hoop. Voor hem was het een licht dat aan ging en begon te schijnen in zijn hart. Hij heeft zo kunnen genieten en ik ook van hem en jullie. Wat een mooie teksten die je hart verlichten. Bedankt voor de boodschap van kerst. Zo dankbaar voor Zijn licht. Het licht wat jullie doorgeven.
Ingrid
Het was een super avond!! Heel muzikaal en ook hartverwarmend. Jullie kunnen met de oude nummer zo iets nieuws maken en ook met een grote juichfactor. Jullie eigen nummers zijn ook super. De nieuwe nummers worden heel veel gedraaid, ook door onze tieners!!
Lisette Verboom
Prachtige avond! Wat een bemoediging en liefde en wat een feest! Absoluut voor herhaling vatbaar.
Fred
Het was super geweldig!
Frits
Een geweldig mooie avond en wat een prachtige liederen allemaal tot eer van GOD! Bedankt Freek, Liesbeth en de andere bandleden.

Info

Na de enthousiaste reacties op de uitverkochte kerstconcerten van de afgelopen twee jaar, gaat LEV kerst dit jaar eens écht goed vieren! En dat doen ze met het uitbrengen van een eigen kerstalbum én een feestelijke kersttour door heel Nederland. Bij binnenkomst kun je een heerlijke sfeer verwachten met fakkels, glühwein, warme choco en lekkere hapjes. Daarna wordt het een avond lang genieten van mooie nieuwe kerstliederen en natuurlijk de bekende, tijdloze kerstklassiekers.

Kom ook en laat je meenemen naar die geweldige nacht, 2000 jaar geleden, toen de Zoon van God werd geboren in een eenvoudige stal in Bethlehem. Vier samen de geboorte van Jezus en ontdek wat Zijn komst naar de wereld voor jou vandaag betekent.

Een aantal reacties na de kerstconcerten van vorig jaar:

Prachtig concert! Gods liefde en warmte, je voelde het gewoon. Mooie liederen! De samenzang uit 800 kelen: indrukwekkend. Het was een avond tot eer van God - Jacob

Mooie nieuwe liederen met prachtige teksten. Ik heb genoten, ook van jullie uitstraling en de fijne sfeer. Gaaf concert! - Gerda

Voor de eerste keer een concert van LEV mee gemaakt. Het was fantastisch! Wat fijn om zó samen Kerst te mogen vieren - Yvonne

Je bent welkom vanaf 19.00 uur om te genieten van de kerstsfeer en elkaar te ontmoeten. De aanvang van het concert is om 20.00 uur en er is een pauze in het programma. De avond is afgelopen om ongeveer 22.15 uur.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl