Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 15 september 2018, aanvang 16:00 uur. Locatie: Jachthuis Beukenrode in Doorn.

INFORESERVEER NUSERVICE

Op d.v. 15 september is het weer zo ver! Wij willen jullie graag uitnodigen voor de vriendenconcerten. Zoals altijd zien wij er naar uit om jullie te ontmoeten. Tijdens deze concerten willen we graag iemand aan jullie voorstellen.

In december hebben we afscheid genomen van Kinga. Wij leven, net als velen van jullie, met haar mee. Toen wij als muzikanten met elkaar nadachten over 'hoe nu verder’ bleek iedereen dezelfde naam in gedachten te hebben. We zijn verwonderd en dankbaar dat we jullie aan de nieuwe Sela-zangeres kunnen voorstellen: Mirjam Kerkhof. Mirjam heeft meegezongen tijdens de paasconcerten, past goed in onze groep, heeft een prachtige stem en wil bijdragen aan de missie van Sela.

De vriendenconcerten vinden plaats bij het Jachthuis Beukenrode in Doorn. Op deze mooie buitenlocatie is er, naast heerlijk samen zingen, weer tijd voor ontmoeting met andere Vrienden van Sela, gelegenheid om te praten met de muzikanten en daarbij kennis te maken met Mirjam.

Als Vriend van Sela kun je één gratis toegangskaart reserveren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om extra introducé-kaarten te reserveren voor partner, kinderen en/of vrienden. Bij aankomst staat er voor iedereen traditiegetrouw een heerlijk glas boomgaardsap klaar.

Wij hebben ontzettend veel zin om jullie te ontmoeten en Mirjam verder aan jullie voor te stellen.

Adrian, Mirjam, Frans, Tobias, James, Peter, Anneke & alle vrijwilligers van stichting Sela Music.

Tips:
- het concert duurt ruim een uur, is inclusief gratis consumptie;
- er is een springkussen voor de kinderen;
- dit zijn buitenconcerten met staanplaatsen, denk indien nodig aan warme kleren / stevige schoenen, bij regen een regenjas of paraplu;
- de locatie is ook bereikbaar met openbaar vervoer (www.9292ov.nl, adres om in te voeren: Beukenrodelaan 2, Doorn);
- je ontvangt kort voor het concert een e-ticket en parkeerinstructies;
- mocht het weer tegenvallen dan is restitutie niet mogelijk.

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018