Theatertour Timzingt: Goed Verhaal

Houten, Theater aan de Slinger, woensdag 28 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Albert Bosma
Tim, ik vond je optreden spreken van hoog niveau theatertalent, afgezien van het heerlijke amusement, écht inspirerend, fijngevoelig, recht doende aan de diverse generaties (en hun (leef-) tijd, ook relativerend, waarheidsgetrouw, confronterend en inspirerend. Ja ik dank de Heer onze God voor hetgeen jij mag doen en betekenen d.m.v. dit theaterprogramma! Ga zó door!
Jolanda
Een geweldige voorstelling. Een aanrader!
Pia
Wat een super GOED VERHAAL! Ik heb van begin tot het einde genoten van deze bijzonder, getalenteerde cabaretier!
Hannah
Fantastisch verhaal. Heel veelzijdig en herkenbaar. Veel gelachen met tranen over de wangen. Leuke woordspelingen maken de liedjes en de vertellingen boeiend om naar te luisteren.
Arja
Prachtige theatershow! Genoten van begin tot einde! Voor iedereen, jong en oud, aanspreekbaar! Niemand kwetsend! Echt verhalen die aanspreken!! Zou graag met andere familieleden nog een keer naar deze voorstelling gaan, maar ik begreep dat dit helaas niet meer mogelijk is!! Erg jammer!!
Catharina
Ontzettend genoten van deze voorstelling. De show zit goed in elkaar. Veel humor, erg leuke woordgrapjes, en af en toe een mooi serieus moment. Een aanrader!
Annemarie
We hebben genoten van deze voorstelling! Je word zo meegenomen in het verhaal, met veel herkenbare issues, waardoor je de rest even vergeet. Knappe overgangen tussen serieuze zaken en humor. Bij je volgende programma komen we zeker weer!
Jacoline
Heerlijke ontspannende avond genieten van A tot Z.
Froukje
Een super leuke, avond met veel humor. Tim bedankt.
Mirjam Fonteijn
Ik vond de voorstelling fantastisch. Zeer gevarieerd en alles met klasse neergezet. De catering niet voorbereid op zo’n grote groep. Voor veel mensen geen tijd meer om een pauze drankje te halen. Doe dat b.v. inclusief bij het ticket.
Linda
Genoten, van begin tot het eind!

Info

Vanwege de grote belangstelling voor deze voorstelling brengt Timzingt in het najaar van 2018 op drie locaties nog een laatste keer "Goed Verhaal".

Timzingt neemt je in zijn vierde cabaretprogramma mee naar het huisje van zijn oma waar hij altijd op verhaal kwam. De verhalen van toen doorkruisen de verhalen van nu en Tim komt meer te weten dan hem lief is.

Een avond vol gloednieuw cabaret over vroeger en nu met mooie hilarische liedjes en een ontluisterende blik op dikke ik’s, dunne tailles, relaties, opvoeding en Senseo. Over het maken van je eigen verhaal en over het je eigen maken van een verhaal. En wie bepaalt of het een succesverhaal is? Gewapend met gitaar, piano en ukelele haalt Timzingt verhaal. Een goed verhaal.