Theatertour Timzingt: Goed Verhaal

Veenendaal, De Lampegiet, dinsdag 4 december 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Piet Noppers
Was genieten!! Humor, 'moderne tijd' op de hak nemen maar ook serieuse gedeeltes. Top! Ga zo door Tim.
Pieter En Marjan
We hebben een geweldige avond gehad. Heerlijk gelachten, en eigenlijk te lang niet gelachen zoals nu. Tim had er lekker de vaart in, was prima te verstaan, kon snel van rol wisselen in de dialogen, correct en heerlijke humor! Reflectie naar vroeger en nu, heel herkenbaar. Ik hoop dat er een vervolg op komt, we gaan dan zeker weer!!! En zullen dan ook onze vrienden/familie op zijn show attent maken, dat verdient hij. Vet compliment voor Tim (en helaas, ik ben nog niet op streefgewicht maar wel onderweg)...
Annelies
Heel erg genoten en veel gelachen!
Bea Van Ruiswijk
Geweldig genoten.
Karin
Echt een goed verhaal!,een dikke 10 ;-) Ga zo door Tim, we wachten op de volgende tour...
Gerard
Echt lachu die vent! Leuke avond!
Alice
Wat een geweldige avond was het! Echt super! Van tranen van t lachen tot een traantje van ontroering. En die fantastische “woordgrappen”. Grandioos! Timzingt bedankt voor een geweldige avond uit!????????????
Menno
Wauw Tim
Gerard
Leuke avond, veel gelachen maar ook serieuze gedeelte, top
Henk
Prima verhaal. Goede cabaretier. Moest beetje op gang komen, maar toen hij eenmaal de flow te pakken had, niet te stoppen. Vooral de act over koffie was voor mij een hoogtepuntje.
Yvonne
Hoe krijgt die man het voor elkaar.alles loopt zo hilarische goed met een hoog tempo in elkaar over, avond vliegt aan je voorbij. zo gelachen maar ook kippenvel momenten .
Gerda
Geniaal goed verhaal: humoristisch, diepzinnig, maatschappijkritisch en toch luchtig. We hebben een super leuke avond gehad!!
Henriëtte
Was een supertoffe avond! Heerlijk avondje gelachen
Hannie
Super avond! Tranen gelachen, afgewisseld met ontroerende momenten. Wat mij bereft: een goed verhaal.
Gerda
TOP !! Weer net zo genoten als vorig jaar, haha en ik zou zó weer gaan ;-) Wát n talent als je zó verhalen kunt vertellen ! Ben zeer benieuwd naar de volgende ...
Tineke
Zeer goed en heerlijk gelachen!
Marina De R.
Echt super!!!! Het heden op de hak nemen. Maar ook veel zelfreflectie, waar je ongemerkt in mee gaat. Ik wacht al op de volgende tour van Tim ????

Info

Vanwege de grote belangstelling brengt Timzingt in het najaar van 2018 op drie locaties nog een laatste keer "Goed Verhaal".

Timzingt neemt je in zijn vierde cabaretprogramma mee naar het huisje van zijn oma waar hij altijd op verhaal kwam. De verhalen van toen doorkruisen de verhalen van nu en Tim komt meer te weten dan hem lief is.

Een avond vol gloednieuw cabaret over vroeger en nu met mooie hilarische liedjes en een ontluisterende blik op dikke ik’s, dunne tailles, relaties, opvoeding en Senseo. Over het maken van je eigen verhaal en over het je eigen maken van een verhaal. En wie bepaalt of het een succesverhaal is? Gewapend met gitaar, piano en ukelele haalt Timzingt verhaal. Een goed verhaal.