Christian Verwoerd & Band i.s.m. Red een Kind

Hasselt, Ontmoetingskerk, zaterdag 24 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Hans
Grandioos concert met een fantastische boodschap in de liederen vertaald. Wat een gave heeft God aan Christian gegeven!! Echt Jammer dat de beamer het even niet deed.
Annie Oostenbrink
Het was een super mooie avond. Liederen met woorden van waarde
Roelinde
Mooie, maar vooral echte nummers! Uit het hart, zoals het is! Top!
Desiree
Geweldige avond met vriendinnen. Vanuit het hart! God groot maken.
Bob
Het was echt!!
Gina
Ontzettend genoten ...wat een Zegen deze nog jonge mensen.. Ook zo Israël gericht ...ik dank God voor dit mooie concert en bid de Zegen toe voor de band
Eva
Heel mooi, samen zingen tot eer van God! Heel bijzonder!

Info

Op 24 november geeft Christian Verwoerd samen met zijn band een concert in Hasselt. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Red een Kind.

Sinds 2015 is Christian als ambassadeur betrokken bij Red een Kind; een organisatie die zich inzet om kinderen in armoede toekomst te geven. Christian: "Red een Kind investeert in gemeenschappen als geheel, zodat mensen in hun eigen omgeving opbloeien en de mensen straks zélf verder kunnen. Deze manier van werken spreekt mij erg aan."

Deze avond wordt je meegenomen in verschillende verhalen over het leven met God. Ook heb je als luisteraar de primeur van een aantal splinternieuwe nummers, door Christian geschreven in de afgelopen maanden. En natuurlijk zullen de meezingers ook niet ontbreken tijdens dit concert!

Deuren open vanaf 19.15 uur, het programma kent een pauze.