Christian Verwoerd & Band i.s.m. Red een Kind

Bunschoten-Spakenburg, Noorderkerk, zaterdag 1 december 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Annie
Sprankelend, uitdagend en opbouwend
Sonja Kerkhof
Hele speciale avond christian zingt zo mooi zangeres en band ook erg goed helemaal tevreden gauw weer
Peter En Meta
We hebben een fantastische avond gehad prachtige liederen gehoord en gezongen ik dank God voor mensen als Christian en Erika en de mannen van de muziek die zo het woord van waarheid verspreiden
Bertine
EEN SUPER MOOIE AVOND MET LIEDEREN MET INHOUDVOLLE TEKST! WAT ZINGEN CHRISTIAN EN ERIKA GEWELDIG MOOI! HEERLIJK GEZONGEN MET ELKAAR TOT EER VAN GOD
Henk-Jaap
Mooie muzikale avond. Prachtig ook dat er liederen in het Hebreeuws gezongen werden, bijzonder. Dank God in alles....
Janneke
Bijzondere mooie avond gehad,wij hebben ontzettend genoten van de mooie liederen. Mooie inhoudsvolle teksten die bemoedigend zijn. Christian en Erika jullie zingen samen zo ontzettend mooi en dan de muziek,het was ontzettend mooi. Prachtige avond gehad.
Michel
Geweldig mooie rustige muziek goeie teksten. Hoort zeker in het rijtje van beste NL Gospel zangets. Hoop dat hij ook in de top 1008 staat. Tot een volgende keer
Ans
Hele bijzondere avond.Vooral door de boodschap die gebracht werd in woorden en door de liederen. Alles tot eer van Gods naam. Heel bijzonder.
Geke Verwijs
Het was een geweldige avond met heerlijke muziek! Prachtige nieuwe nummers ook! Bemoedigend en hoopvol! Heel erg genoten van Christian en zijn band!!

Info

Op 1 december geeft Christian Verwoerd samen met zijn band een concert in Bunschoten-Spakenburg. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Red een Kind.

Sinds 2015 is Christian als ambassadeur betrokken bij Red een Kind; een organisatie die zich inzet om kinderen in armoede toekomst te geven. Christian: "Red een Kind investeert in gemeenschappen als geheel, zodat mensen in hun eigen omgeving opbloeien en de mensen straks zélf verder kunnen. Deze manier van werken spreekt mij erg aan."

Deze avond wordt je meegenomen in verschillende verhalen over het leven met God. Ook heb je als luisteraar de primeur van een aantal splinternieuwe nummers, door Christian geschreven in de afgelopen maanden. En natuurlijk zullen de meezingers ook niet ontbreken tijdens dit concert!

Deuren open vanaf 19.15 uur, het programma kent een pauze.