Martin Brand en Henk Doest: Steekje Los? (theatervoorstelling)

Kampen, Stadsgehoorzaal, zondag 11 november 2018, 14:30 - 17:00 uur

Reacties van bezoekers

Tjitske
Wij vonden het super! Door de variatie-muziek-sketches- werd het erg afwisseld en boeiend. Wat een muzikaliteit en humor!
Jessica
Wauw! Ik heb echt genoten! Het was veelste kort ????
Tine
Heerlijke avond gehad. Voor de pauze moest ik even wennen welke kant het op ging en snapte ik niet altijd wat er precies bedoeld werd met een sketch. Dit werd na de pauze duidelijker. Mooie boodschap die ik meegenomen heb naar huis. Ook mooi dat ook de christelijke gedachte er in verweven zat; het vertrouwen op Hem en 'je mag er zijn'. top!
Mellany
Wij vonden het ook moeilijk om de boodschappen in de stukjes te vinden. Het was een beetje rommelig en lastig te volgen. We hebben wel een super leuke middag gehad maar zal niet zo snel nog een keer gaan

Info

Martin Brand en Henk Doest presenteren dit najaar hun eerste duo-voorstelling: ‘Steekje los?’. De muzikale theatermakkers zijn inmiddels met volle overgave aan hun welverdiende midlife-crisis begonnen. Ze bleken er aanleg voor te hebben.

Dat moest in het geval van Brand en Doest wel leiden tot een dolle rit vol prachtige nieuwe liedjes, typetjes, hilarische bespiegelingen en onnavolgbare gedachtekronkels. Over geloof en twijfel, springen, zingen, jonge vader zijn en een oude hebben. Over aftakelen en weer opleven. Na de succesvolle theatertours Hollandsche Nieuwe en Piekfijn in 2017 weet je wat je van deze mannen kunt verwachten. Of toch niet?

De voorstellingen gelden tevens als presentatiemoment van het nieuwe album van Martin Brand, waarvan Henk Doest producer is.

De verwachte eindtijd van de voorstelling is 17.00 uur, halverwege is er een pauze.