Greatly Blessed en Gospelkoor Jubilation

Bunschoten-Spakenburg, De Fontein, zaterdag 17 november 2018, 19:30 - 22:00 uur

Info

Greatly Blessed & Jubilation: Together we worship!

Greatly Blessed en Jubilation zien uit naar een muzikale feestavond op 17 november waarop beide groepen elk hun eigen geluid zullen laten horen, maar waarin ook een aantal indringende gospels gezamenlijk worden uitgevoerd.

Gospelkoor Jubilation
Jubilation is een Gospelkoor van 35 personen uit Bunschoten-Spakenburg en brengt meerstemmige, harmonieuze gospelsongs. Liefde voor het zingen en het grootmaken van God is de grote gemene deler, kerkmuren vallen hierdoor weg.

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die in 2012 is opgericht onder de naam Men4Christ, en sindsdien maandelijks concerten verzorgt in Nederland. In 2016 is de naam gewijzigd in Greatly Blessed. De groep bestaat uit 12 zangers en band.
Het repertoire dat Greatly Blessed ten gehore brengt, ligt verankerd in de Southern Gospel, eigentijdse Amerikaanse gospel in de stijl van de Gaither Vocal Band. De afgelopen jaren trad de groep al op met de Amerikaanse Southern Gospel-artiesten Marshal Hall en Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound. De meerstemmige zang, de muzikale arrangementen en choreografie, staan borg voor een bijzondere muziekervaring. Greatly Blessed wil vooral harten raken met een sprankelende muziekstijl en inspirerende songteksten, en het publiek bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende harmonie├źn.