Kinga Bán: U weet het toch?

Groningen (Hoogkerk), Gereformeerde Kerk vrijgemaakt, donderdag 8 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Alke
Heel indrukwekkend. Prachtige stem, prachtige liederen en ook muzikaal heel mooi. Weer geraakt door Jezus' liefde. Ik ben geïnspireerd!
Alle Veltman
Indrukwekkend! Wat een bijzondere avond. Geweldige getuigenis van Gods Liefde en troost als het moeilijk is. Wens jullie Gods zegen toe!
Anja
Voor ons was vooral het gevoel van ontroering en respect voor Kinga wat ons het meest raakte! Ze vertelde zo prachtig en puur het verhaal van Petrus, alsof we erbij waren. Ze zingt zo mooi. We werden stil door alle prachtig passende teksten. We hopen zo dat je nog lang mag zingen????????
Lisette
Puur, en respect
Alie
Heel indrukwekkend. Prachtige stem. Mooi verhaal vanuit Petrus gezien. Wat een geweldige boodschap van hoop en geloof en vooral Liefde van en voor God geeft Kinga mee.
Klaas
Het was een heel ontroerend concert, waarbij zangeres Kinga en muziekteam fantastisch zongen en speelden
Lucia
Hoera het is VANDAAG! Wat een topper! Dank Kinga (en crew)
Janneke
Indrukwekkende avond. Prachtige liederen, mooi gezongen en verwoord ook heel mooi begeleid. Respect voor Kinga!
Henri
Geweldig mooi dat je dit werk nog kan doen, dat God je hiervoor gebruikt met bemoedigende woorden en liederen anderen tot troost te kunnen zijn. Gods zegen voor je kracht in je gezin en echtgenoot.
Henk
Henk: Indrukwekkend en ontroerend
Trijntje
Geweldig mooi! Diep respect voor Kinga!!
Iety
Het was breekbaar mooi! Dankjewel Kinga en band, voor deze indrukwekkende avond. Gods zegen!
Joke
Prachtig zoals het programma in elkaar zat. Heb grote bewondering voor haar.
Rieta
Het heeft me aangespoord voor je te blijven bidden. Een God die Asia Bibi kan bevrijden, kan ook Kinga Ban genezen! Ik bid je toe dat je met je gezin de hoop niet opgeeft (Hebr.11:1) Ik was geraakt door de liefdesverklaring van Petrus ( hier ben ik..) die vaak zoveel op die van mij lijkt. Mag van mij op cd! Opnieuw geraakt door Matt.6:34 en het liedje "Vandaag". Kortom geraakt door je stem (altijd al!) en het werkt nog volop na!
Ingrid
Indrukwekkend mooi! !
FINNY
Ontroerend en aangrijpend
Jaap
Indrukwekkend mooi...respect voor Kinga!
Sjoerdtje
Een avond waar je in meegezogen werd. Weergaloos mooi, kwetsbaar, ontroerend en broos. Kinga wat ben je een mooi, oprecht, open, kwetsbaar maar ook sterke vrouw. Dank je (jullie) wel voor deze avond.
Lindsay
Een fantastische avond gehad. Zo puur.. Soms is het goed om stil te staan bij wat we hebben en wat God voor ons doet. Prachtig mens!
Astrid
Prachtig, heb ontzettend genoten!

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.