Kinga Bán: U weet het toch?

Goes, Ontmoetingskerk, donderdag 15 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Willemien
Een prachtige avond. Een heel mooi getuigenis van/door Kinga. Indrukwekkend, stil, geen woorden....
Cees
Dit concert raakt je hart aan, zet je stil bij wie en wat je bent in Christus. Maar laat ook zien waar we persoonlijk nog in mogen groeien. Wat een geweldig mooi mens ben je Kinga!!!
Corrie Castel
Indrukwekkend, ik heb in tranen gezeten, zoals Kinga het deed.De emoties op haar gezicht terwijl ze bezig was, kippevel. Goede muzikanten.
Charlotte
Met ook nog een heel bijzonder slot, leek niet gepland! Met elkaar 'O Naam aller Namen' zingen, zonder tekst. En iedereen die het kent en zingt!!
Johanna
Super mooie avond! Ontroerend, stil makend... God in onze kwetsbaarheid. Veel om mee te nemen en weer uit te delen.
Joop
Een avond vol Onroering, Inspiratie, en Zegen. Zang, muziek, tekst geweldig mooi. Daarnaast heel veel respect voor Kinga wat een bron van inspiratie. Dankjewel!
Anton
Diep onder de indruk van haar vertrouwen in God . Aan het eind Naam aller namen ! respect !
Heleen
Wat was het een prachtige avond heel veel bewondering voor kinga Heel indrukwekkend om stil van te worden.
Petra
Prachtig en indrukwekkend! Wat een mooie avond!
Hanneke
Wat een mooie avond. Ontroerend! Ik bid om Gods nabijheid en kracht voor Kinga. Wat is ze voor veel mensen tot grote zegen ??
Wilma Van Damme
Heel indrukwekkend. Een kwetsbare vrouw, sterk in haar Heere. Tot bemoediging voor velen.
Anita
Heel indrukwekkend, om stil van te worden...
Louize
Wat een geweldige avond! Wat een power vrouw is kinga! Echt een aanrader!?
Arenda
Arenda Samen met mijn schoondochter heb ik stil geluisterd, gekeken, en was ik diep onder de indruk van de kracht van Gods Woord in het leven van een mensenkind. Dat mensenkind was Petrus, Kinga, het waren de musici. Die mensenkinderen zijn wij die de woorden in ons hart meedragen, en er Gods grote genadewerk in opmerken. Heel hartelijk bedankt! Veel kracht en zegen voor de toekomst!
Lucretia
Prachtig......serene rust in de zaal .........verwondering........liefde.......Gods aanwezigheid.........verdriet..........bemoediging.......Wat ben je toch een lieverd Kinga!!
Jannie
Ontroerend mooi! Zowel zang als muziek. Maar ook confronterend. Enorm veel respect voor Kinga.
Frans
Het was geweldig.zo'n enorme geloofsbemoediging. Bid dat God haar nog tijd wil geven.
Marieke
Prachtig decor en mooi programma met ald thema Petrus. De muzikale begeleiding ook volop van genoten! Wat een muzikaliteit! Geraakt door de muziek en prachtige stem van Kinga!
Peter
Schitterend. Heel indrukwekkend. Was er erg van onder de indruk.
Jam Otte
Prachtig .wat een bemoediging gaat er van jullie uit .goede locatie .perfect geregeld .jammer dat iedereen bij het verlaten van het parkeerterein bij de ontmoetingskerk waar het concert was iedereen niet even kan wachten op de ander om voor te laten gaan . Daar was niemand die het verkeer regelde in de mist. Voor de auto s. Verder heel veel succrs en beterschap .ik heb enorm genoten .tot op het volgende evenement /concert .Gods zegen

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.