Kinga Bán: U weet het toch?

Gouda, De Oostpoort, zaterdag 24 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Monica Van Lieburg
Indrukwekkend en super emotioneel, en heel bemoedigend. Fijn om Kinga zo berustend te zien in haar eigen lot. Dat gaf ze heel duidelijk door. God is goed en ik dank Hem dat jij iets van Hem mocht laten zien en doorgeven aan mij. X
Anita Van Der Vlist
Een prachtige onroerende, kwetsbare avond. Een indrukwekkende muzikale inkijk in het leven van Petrus. Kinga, adembenemend hoe je treffende woorden overbrengt. God is groot.
Marjolein
Mooi dat je als zangeres, mens en kind van de Heer. Kwetsbaar durft te zijn op het podium, dat vraagt moed. Ik heb genoten van je eigen gemixte melodieën, verassend mooi! Het was genieten in het moment vanavond. Dank Kinga!
Anne
Dank aan Kinga en aan haar Schepper die haar zegende met een ongelooflijk prachtige stem! Emotioneel, ontroerend en prachtig!
Nel
Een mooie avond Dank je wel Kinga dat je jezelf zo kwetsbaar en puur opsteld
Carina
Mooie liederen, prachtige muzikale uitvoering. Kinga weet met overtuiging haar liederen over te brengen.
Anita
Ontzettend gaaf Kinga heeft een stem gekregen om haar Schepper groot te maken. En dat doet ze met haar hele hart en ziel. Ze kruipt in de huid van Petrus mooi en gaaf een echte aanrader voor een zeer waardevol avondje uit.
Codi
Ontroerend, inspirerend, kwetsbaar getuigenis van een kind van God. Dank Kinga, voor wie je bent, en wat je voor ons wilt zijn. Dank ook aan je begeleiders en de mannen achter de mengtafel.
Caroline
Ontroerend mooi ???????? dankbaar
Hubertenannet
Geweldig genot verdrietig blij
Joke En Rinze
Prachtig, genoten. Mooie keuze uit de liederen. Hij noemt zelfs je naam als je Hem ontmoet, je bent geliefd ook als je naam niet Petrus is.. Sterkte Kinga a Dieu
Roos
Mooie bemoedigende liederen, je bent gezegend met een prachtige stem! God zij met jou. bedankt Kinga!
Cathrienschep@hotmail.com
Cathrien
Jet
Dank je wel, Kinga, voor het delen van kwetsbaar zijn, voor het delen van een geschenk van God aan jou: je mooie stem. Ik heb genoten van mooie songs en dank ook voor het delen van je interesse in het leven van en vergelijking van je eigen leven met Petrus. Mooi om in mijn hart te bewaren en deel uit te laten maken van mijn leven.
José En Onno
Wat een mooie avond. Vooral het "inkijkje" in jouw beeld van Petrus is soms ook het kijken in een spiegel. Zeer goede muzikanten en wat een mooie stem. Dank jullie wel.
Beatrice
Ach lieve wat was het koud! zat te klapppertanden
Miranda
Het was wederom een geweldig concert Kinga.. je warme stem.. je mooie woorden.. je raakt me iedere keer weer. Zeker de moeite waard om een concert van Kinga bij te wonen.
Irma
Ontroerend en Kinga heeft mij met deze avond Petrus van een andere kant laten zien.
Ingrid
Het was een fantastische avond. Integer en intiem. Mooi om te zien dat Kinga zich zo kwetsbaar op durft te stellen in afhankelijkheid van haar Heer. Heel inspirerend!
Johanna
Prachtig, emotioneel, indrukwekkend bijzonder verhaal zo. Jammer dat er veel tussendoor werd geklapt dat stoorde mij

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.