Kinga Bán: U weet het toch?

Gouda, De Oostpoort, zaterdag 24 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Miranda
Het was wederom een geweldig concert Kinga.. je warme stem.. je mooie woorden.. je raakt me iedere keer weer. Zeker de moeite waard om een concert van Kinga bij te wonen.
Jan-Willem En Jozina Hoogendoorn
Wat een krachtig geloof en intimiteit spreekt er uit je liederen. Je lichaam zo kwetsbaar maar je stem krachtig en prachtig. We danken God voor het getuigenis over Petrus, en daarin ook de jouwe. Op dit getuigenis bouwt Jezus/Yeshua Zijn gemeente. Dankjewel voor deze waardevolle avond. Shalom!
Ingrid
Het was een fantastische avond. Integer en intiem. Mooi om te zien dat Kinga zich zo kwetsbaar op durft te stellen in afhankelijkheid van haar Heer. Heel inspirerend!
Monica Van Lieburg
Indrukwekkend en super emotioneel, en heel bemoedigend. Fijn om Kinga zo berustend te zien in haar eigen lot. Dat gaf ze heel duidelijk door. God is goed en ik dank Hem dat jij iets van Hem mocht laten zien en doorgeven aan mij. X
José En Onno
Wat een mooie avond. Vooral het "inkijkje" in jouw beeld van Petrus is soms ook het kijken in een spiegel. Zeer goede muzikanten en wat een mooie stem. Dank jullie wel.
Codi
Ontroerend, inspirerend, kwetsbaar getuigenis van een kind van God. Dank Kinga, voor wie je bent, en wat je voor ons wilt zijn. Dank ook aan je begeleiders en de mannen achter de mengtafel.
Anita Van Der Vlist
Een prachtige onroerende, kwetsbare avond. Een indrukwekkende muzikale inkijk in het leven van Petrus. Kinga, adembenemend hoe je treffende woorden overbrengt. God is groot.
Hubertenannet
Geweldig genot verdrietig blij
Ines
Prachtige en indrukwekkende avond gehad. Vond dit concert persoonlijk mooier dan "wat fluistert vandaag" meer samenhang.
Marjolein
Mooi dat je als zangeres, mens en kind van de Heer. Kwetsbaar durft te zijn op het podium, dat vraagt moed. Ik heb genoten van je eigen gemixte melodieën, verassend mooi! Het was genieten in het moment vanavond. Dank Kinga!
Eygje
Het was mooi en indrukwekkend, maar gaf ook een dubbel gevoel, iemand zo kwetsbaar en breekbaar te zien staan, gaf mij het gevoel dat ze veel pijn heeft en vraag me ook af, is dit verstandig?
Hans En Ida Wisse
Mooie, indrukwekkende avond. Ook emotionele avond. Mooie liederen passend bij thema.
Ewelien
Wat bijzonder om dit mee te mogen maken. Wat een mooie vrouw. Wat een mooie stem. En wat een inhoud????????????
Beatrice
Ach lieve wat was het koud! zat te klapppertanden
Arie
Prachtige stem en prachtige liederen! De muziek was wat hard voor mij en ik had moeite met het verstaan van de tekst. Maar dat kan ook door mijn doofheid komen. Zou alleen de stem van de zangeres op een ringleiding kunnen?
Ranoe
Ik ben zo blij dat ik geweest ben. Het was ontroerend heel mooi. Haar stem geweldig mooi. Kinga je bent een parel in Gods hand.
Anne
Dank aan Kinga en aan haar Schepper die haar zegende met een ongelooflijk prachtige stem! Emotioneel, ontroerend en prachtig!
Carina
Mooie liederen, prachtige muzikale uitvoering. Kinga weet met overtuiging haar liederen over te brengen.
Anita
Ontzettend gaaf Kinga heeft een stem gekregen om haar Schepper groot te maken. En dat doet ze met haar hele hart en ziel. Ze kruipt in de huid van Petrus mooi en gaaf een echte aanrader voor een zeer waardevol avondje uit.
Johanna
Prachtig, emotioneel, indrukwekkend bijzonder verhaal zo. Jammer dat er veel tussendoor werd geklapt dat stoorde mij

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.