Kinga Bán: U weet het toch?

Gouda, De Oostpoort, zaterdag 24 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Eygje
Het was mooi en indrukwekkend, maar gaf ook een dubbel gevoel, iemand zo kwetsbaar en breekbaar te zien staan, gaf mij het gevoel dat ze veel pijn heeft en vraag me ook af, is dit verstandig?
Anita Van Der Vlist
Een prachtige onroerende, kwetsbare avond. Een indrukwekkende muzikale inkijk in het leven van Petrus. Kinga, adembenemend hoe je treffende woorden overbrengt. God is groot.
Elly Van Lint
Een mooie avond, wat een prachtige stem met een overdenkende boodschap. Wij waren al zo onder de indruk toen wij (mijn dochter en ik) je voor de eerste keer hoorde zingen in Houten. Dank je wel Kinga met God rijke zegen voor jou en ge zin Veel liefs Elly
Marjolein
Mooi dat je als zangeres, mens en kind van de Heer. Kwetsbaar durft te zijn op het podium, dat vraagt moed. Ik heb genoten van je eigen gemixte melodieën, verassend mooi! Het was genieten in het moment vanavond. Dank Kinga!
Johanna
Prachtig, emotioneel, indrukwekkend bijzonder verhaal zo. Jammer dat er veel tussendoor werd geklapt dat stoorde mij
Ines
Prachtige en indrukwekkende avond gehad. Vond dit concert persoonlijk mooier dan "wat fluistert vandaag" meer samenhang.
Miranda
Het was wederom een geweldig concert Kinga.. je warme stem.. je mooie woorden.. je raakt me iedere keer weer. Zeker de moeite waard om een concert van Kinga bij te wonen.
Beatrice
Ach lieve wat was het koud! zat te klapppertanden
Hans En Ida Wisse
Mooie, indrukwekkende avond. Ook emotionele avond. Mooie liederen passend bij thema.
Anne
Dank aan Kinga en aan haar Schepper die haar zegende met een ongelooflijk prachtige stem! Emotioneel, ontroerend en prachtig!
José En Onno
Wat een mooie avond. Vooral het "inkijkje" in jouw beeld van Petrus is soms ook het kijken in een spiegel. Zeer goede muzikanten en wat een mooie stem. Dank jullie wel.
Jeannette
Zegenend, indringend, menselijk, Jezus’ oneindige liefde heeft me geraakt in m’n rouw. Heel veel dank Kinga voor het vertolken hiervan en muzikanten & groep. Gods kracht wordt zichtbaar in zwakheid. (2 Cor 12;9). Gods zegen toegebeden Kinga: ‘de Ene heft zijn aanschijn tot je op en legt op jou vrede!’ amen
Joke En Rinze
Prachtig, genoten. Mooie keuze uit de liederen. Hij noemt zelfs je naam als je Hem ontmoet, je bent geliefd ook als je naam niet Petrus is.. Sterkte Kinga a Dieu
Nel
Een mooie avond Dank je wel Kinga dat je jezelf zo kwetsbaar en puur opsteld
Cathrienschep@hotmail.com
Cathrien
Anita
Ontzettend gaaf Kinga heeft een stem gekregen om haar Schepper groot te maken. En dat doet ze met haar hele hart en ziel. Ze kruipt in de huid van Petrus mooi en gaaf een echte aanrader voor een zeer waardevol avondje uit.
Arie
Prachtige stem en prachtige liederen! De muziek was wat hard voor mij en ik had moeite met het verstaan van de tekst. Maar dat kan ook door mijn doofheid komen. Zou alleen de stem van de zangeres op een ringleiding kunnen?
Hubertenannet
Geweldig genot verdrietig blij
Roos
Mooie bemoedigende liederen, je bent gezegend met een prachtige stem! God zij met jou. bedankt Kinga!
Ewelien
Wat bijzonder om dit mee te mogen maken. Wat een mooie vrouw. Wat een mooie stem. En wat een inhoud????????????

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.

Tickets


Concerten Kinga Bán Zuid-Holland Gouda

Kinga Bán

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma 'U weet het toch?' Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl