Kinga Bán: U weet het toch?

Gouda, De Oostpoort, zaterdag 24 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Eygje
Het was mooi en indrukwekkend, maar gaf ook een dubbel gevoel, iemand zo kwetsbaar en breekbaar te zien staan, gaf mij het gevoel dat ze veel pijn heeft en vraag me ook af, is dit verstandig?
Joke En Rinze
Prachtig, genoten. Mooie keuze uit de liederen. Hij noemt zelfs je naam als je Hem ontmoet, je bent geliefd ook als je naam niet Petrus is.. Sterkte Kinga a Dieu
Hans En Ida Wisse
Mooie, indrukwekkende avond. Ook emotionele avond. Mooie liederen passend bij thema.
Cathrienschep@hotmail.com
Cathrien
Jet
Dank je wel, Kinga, voor het delen van kwetsbaar zijn, voor het delen van een geschenk van God aan jou: je mooie stem. Ik heb genoten van mooie songs en dank ook voor het delen van je interesse in het leven van en vergelijking van je eigen leven met Petrus. Mooi om in mijn hart te bewaren en deel uit te laten maken van mijn leven.
Codi
Ontroerend, inspirerend, kwetsbaar getuigenis van een kind van God. Dank Kinga, voor wie je bent, en wat je voor ons wilt zijn. Dank ook aan je begeleiders en de mannen achter de mengtafel.
Carina
Mooie liederen, prachtige muzikale uitvoering. Kinga weet met overtuiging haar liederen over te brengen.
Irma
Ontroerend en Kinga heeft mij met deze avond Petrus van een andere kant laten zien.
Marjolein
Mooi dat je als zangeres, mens en kind van de Heer. Kwetsbaar durft te zijn op het podium, dat vraagt moed. Ik heb genoten van je eigen gemixte melodieën, verassend mooi! Het was genieten in het moment vanavond. Dank Kinga!
Anne
Dank aan Kinga en aan haar Schepper die haar zegende met een ongelooflijk prachtige stem! Emotioneel, ontroerend en prachtig!
Nel
Een mooie avond Dank je wel Kinga dat je jezelf zo kwetsbaar en puur opsteld
Anita
Ontzettend gaaf Kinga heeft een stem gekregen om haar Schepper groot te maken. En dat doet ze met haar hele hart en ziel. Ze kruipt in de huid van Petrus mooi en gaaf een echte aanrader voor een zeer waardevol avondje uit.
Monica Van Lieburg
Indrukwekkend en super emotioneel, en heel bemoedigend. Fijn om Kinga zo berustend te zien in haar eigen lot. Dat gaf ze heel duidelijk door. God is goed en ik dank Hem dat jij iets van Hem mocht laten zien en doorgeven aan mij. X
Beatrice
Ach lieve wat was het koud! zat te klapppertanden
Ranoe
Ik ben zo blij dat ik geweest ben. Het was ontroerend heel mooi. Haar stem geweldig mooi. Kinga je bent een parel in Gods hand.
Ilona
Een hele bijzondere avond!
Caroline
Ontroerend mooi ???????? dankbaar
Anita Van Der Vlist
Een prachtige onroerende, kwetsbare avond. Een indrukwekkende muzikale inkijk in het leven van Petrus. Kinga, adembenemend hoe je treffende woorden overbrengt. God is groot.
Arie
Prachtige stem en prachtige liederen! De muziek was wat hard voor mij en ik had moeite met het verstaan van de tekst. Maar dat kan ook door mijn doofheid komen. Zou alleen de stem van de zangeres op een ringleiding kunnen?
Jeannette
Zegenend, indringend, menselijk, Jezus’ oneindige liefde heeft me geraakt in m’n rouw. Heel veel dank Kinga voor het vertolken hiervan en muzikanten & groep. Gods kracht wordt zichtbaar in zwakheid. (2 Cor 12;9). Gods zegen toegebeden Kinga: ‘de Ene heft zijn aanschijn tot je op en legt op jou vrede!’ amen

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.