NederlandsContact

Kinga Bán: U weet het toch?

Houten, Lichtboog, zaterdag 1 december 2018, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Irene
Ik voelde het hart van Petrus, maar ook die van Kinga en mijzelf kloppen. Jezus was erbij en dat hebben we ervaren!
Hanna
Wat een mooi team:zang van Kinga, muziek van de 3 mannen. Hartelijk dank voor de mooie avond en alle eer aan onze Here.
Cock
Indrukwekkend mooie avond. Prachtige liederen, mooie boodschap, geweldige muzikanten en fantastisch gezongen door Kinga. Dit in combinatie met haar situatie raakte diep.
Gerda
Wat hebben we weer genoten van de prachtige zang van Kinga en de super mooie begeleiding van de muzikanten. Kinga blijft een bijzondere vrouw met mooie verhalen en haar vertrouwen op haar Hemelse Vader. Ontroerend....
Jan En Liesbeth.
Indrukwekkend. Wie waren de puike muzikanten? Helaas anoniem.
Francis En Sandra Van Der Grijn
Wat een geweldig optreden! Genoten “VANDAAG”. Prachtige teksten en een geweldige mooie stem van go(u)d.
ASTRID
GEWELDIG INDRUKWEKKEND CONCERT !
Miriam
Het was fantastisch.
Klaas En Lia Budding
Geweldig ontroerend mooi. Met gevoel, realiteit en geloof. We hebben genoten en gehuild. Dankbaar voor dit geweldige concert. Ook dank aan de begeleiding. Hoe bekende liederen in een andere context een heel andere betekenis krijgen.
Hetty
Geweldig Professionele zang en begeleiding en heel persoonlijk verhaal door Kinga! Prachtige getuigenis!
Gerdien
Schitterend, wat een krachtige vrouw is Kinga, ik zal altijd aan haar denken als ik de verhalen over Petrus hoor en lees.
Jenny
Wat een mooie, indrukwekkende avond. Ik ben geraakt door de puurheid van de zang van Kinga. Wat ben ik bemoedigd door de inhoud van de liederen. En wat een top muzikanten.
Angela
De mooie stem van Kinga galmt nog na in mijn oren evenals de prachtige muzikale begeleiding. Wat een bijzondere band barstensvol talent! Kippenvel...
Erna
Indrukwekkende, prachtige avond met een fantastische zangeres! Een krachtige, moedige en tegelijkertijd kwetsbare vrouw die mensen weet te raken. Bijzonder!
Anne
Prachtig.
Elien
Prachtig concert, ik kreeg kippenvel bij sommige liederen. Bedankt Kinga!!
Stefanie
Wat een heerlijke avond, heb genoten van de prachtig rakende liederen en wat een mooie lijn heb je getrokken met Petrus. Kinga wat ben je toch een sterke vrouw! Dankjewel voor deze avond en ik wens je Gods zegen toe met je gezin, je familie/vrienden en Gods sterke kracht voor de volgende mooie avonden. Liefs
Dolinda
Het was prachtig met veel beleving erin en gevoelig gezongen.
Annie Munneke
Het applaudisseren regelmatig vind ik wel jammer. Na een paar liederen gelukkig niet. Mooier zou ik vinden alleen aan het eind. Of dat de hele zaal een soort afscheidslied zingt. Dat ze Kinga van het podium afgaat vind ik ook heel indrukwekkend. Aan God de eer en niet voor haar zelf. Geweldig dat Kinga ons dit mee geeft. Haar mooie krachtige stem en mooie liederen. En de Bijbelstudie van Petrus, zó integer. Bedankt Kinga en collega musici !!!!
Ruben Noordam
Prachtig optreden.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.

Tickets


Concerten Kinga Bán Provincie Utrecht Houten

Kinga Bán

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma 'U weet het toch?' Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.