Journey through Blackgospel - Workshop met Gift Ledimo

Zwolle, Theater Odeon, zaterdag 9 maart 2019, 12:30 - 15:00 uur

Info
Tickets
Vragen

Journey Through Blackgospel is al een belevenis op zich, maar met de aparte workshop die op zaterdag 9 maart gegeven wordt, kunt u zich nu nog meer verdiepen in de muziek!

De workshop wordt geleid door de Zuid-Afrikaanse zangeres, danseres en koorleidster Gift Ledimo. Al vanaf dertienjarige leeftijd zingt ze professioneel en brengt ze de rijke en veelkleurige Afrikaanse cultuur naar alle uithoeken van de wereld. Ze richtte gospelkoren op waarvan het beroemdste het Soweto Gospel Choir is en werkte met Michael Jackson en R. Kelly. Gift is minstens zo enthousiast over het delen van haar kennis als over optreden. Tijdens de workshop is er een zeldzame gelegenheid om dieper in te gaan op de muziek van Journey Through Blackgospel en nog dichter bij het muzikaal kloppende hart van Afrika te komen.

Tickets


Concerten Journey Through Blackgospel Zwolle Overijssel

Journey Through Blackgospel

Na het succes van de eerste uitverkochte editie van ‘Journey Through Blackgospel’ in 2016 is het nu de beurt aan een geheel vernieuwd vervolg in maart 2019. Een avond vol muzikale verrassingen, klassiekers en internationale artiesten zoals Gift Ledimo (oprichtster Soweto Gospel Choir) en Kine Fossheim (Oslo Gospel Choir) die elk hun eigen stempel drukken op het genre. Op zaterdagmiddag 9 maart geeft Gift Ledimo een workshop over de muziek van Journey Through Blackgospel.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl