Rikkert scheurt het jaar door (oudejaarsconference)

Haastrecht, Concordia, donderdag 27 december 2018, 20:15 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Fred Van Der Lugt
Een heel fijne avond. Kritisch maar met liefde. En beschaafd, zonder mensen te kwetsen.
Kees Schrijver
Ik ken Rikkert en Elly nu zo,n 25 jaar, maar nooit heb ik Rikkert zo bezig gezien met taal: woordgrappen, sonnetten, luisterliedjes waarbij je op de punt van je stoel moest zitten. Gebulderd en gegrinnikt en soms plaatsvervangend geschaamd.. Alles heel subtiel ondersteund door aangever Jan . Alle hulde voor deze imposante en onvermoeibare, leeftijdsloze grijze duif!
Jacques
Was vanavond in Zaal Concordia in Haastrecht, Rikkert scheurt het jaar door. Was erg leuk, wat kan die man met woorden spelen, met taal. Echt geweldig, heb ontzettend genoten, gelachen, en soms ontroerd. In een woord geweldig!

Info

Rikkert fileert het nieuws van 2018 door het jaar af te sluiten met een serie oudejaarsconferences, met liedjes, po√ęzie en cabaret. Met muzikale begeleiding van Jan Borger.

In de voorstelling 'Rikkert scheurt het jaar door' blikt hij op eigen wijze terug op het jaar 2018 door middel van liedjes, prikkelende sonnetten, scherpe humor en ontroerende teksten. Een spiksplinternieuw solo-programma waarvan de inhoud nog bepaald gaat worden door het nieuws van morgen en de stofwolken van gisteren. Wie de conference van 2017 'Rikkert wringt het jaar uit', heeft gezien, zal beamen: zorg dat je er bij bent!

Enkele reacties van bezoekers in 2017:

Een avond om regelmatig aan terug te denken. Rikkert bezit de gave van het woord en weet dit humorvol en ontroerend in te zetten! - Pieter

Rikkert heeft het weer voor elkaar. Een programma met een vrolijke noot en een gevoelige snaar. Mooie sonetten en liedjes. Elk onderwerp, hoe vrolijk of moeilijk ook, worden met de nodige humor gebracht. Rikkert is een goochelaar met woorden. Hopelijk volgend jaar weer! - Laura