Rikkert scheurt het jaar door (oudejaarsconference)

Roden, Theater De Winsinghhof, vrijdag 14 december 2018, 20:15 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Wilma
Was met een vriendin en wij hebben genoten! Van de teksten en de liedjes, vaak grappig maar ook (h)eerlijk kritisch en ruimte om zelf in/aan te vullen/te herkennen. Ontroerend vond ik o.a. het lied n.a.v. die foto van 30 jaar geleden van de ene man voor een tank op Het Plein van de Hemelse Vrede (en de man die in de tank zat....). Elly ook aanwezig en heerlijk luchtig even aantal karikaturen vertolkend, werd genoemd als: "....zij zal ongetwijfeld overlijden aan een overdosis empathie...": Haha, dat werd door de zaal herkend! Mooie avond, dankjewel!
JJ&G
Erg leuk. Genieten. Scherpe teksten. Prachtige liedjes. Actueel. We hebben vast nog veel grappen gemist.
Fransje
Dit was de 2e avond, mooie opmaat naar goed, beter best. . Doordachte en doorleefde teksten en liedjes. Mooie begeleiding. Rikkert verdient een groter podium en een dijk van een regisseur.
Gerry
Gezellige avond, Rikkert sterk in taal en poëzie! Elly onmisbaar, sterk en speels. Muzikaal mooie liedjes, mooie ondersteuning van Jan Borger. Veel succes met de komende avonden. Mag het een mooie opgaande lijn laten zien waar iedereen van kan genieten!
Klaas
Fantastische avond waarbij hij vanuit Christelijke blikpunt met humor, veel scherpe diepzinnigheid de maatschappij en daarbij onszelf natuurlijk een spiegel voorhoudt. Een echte aanrader. Tovenaar met teksten, woorden cultuur.

Info

Rikkert fileert het nieuws van 2018 door het jaar af te sluiten met een serie oudejaarsconferences, met liedjes, poëzie en cabaret. Met muzikale begeleiding van Jan Borger.

In de voorstelling 'Rikkert scheurt het jaar door' blikt hij op eigen wijze terug op het jaar 2018 door middel van liedjes, prikkelende sonnetten, scherpe humor en ontroerende teksten. Een spiksplinternieuw solo-programma waarvan de inhoud nog bepaald gaat worden door het nieuws van morgen en de stofwolken van gisteren. Wie de conference van 2017 'Rikkert wringt het jaar uit', heeft gezien, zal beamen: zorg dat je er bij bent!

Enkele reacties van bezoekers in 2017:

Een avond om regelmatig aan terug te denken. Rikkert bezit de gave van het woord en weet dit humorvol en ontroerend in te zetten! - Pieter

Rikkert heeft het weer voor elkaar. Een programma met een vrolijke noot en een gevoelige snaar. Mooie sonetten en liedjes. Elk onderwerp, hoe vrolijk of moeilijk ook, worden met de nodige humor gebracht. Rikkert is een goochelaar met woorden. Hopelijk volgend jaar weer! - Laura